Amazon определено опитва да наложи своето допълнение за браузър. Компанията официално обяви, че всеки, който инсталира add-on-а, ще получи като бонус $3 за покупка в сайта.  Уловката обаче е, че офертата от $3 е достъпна само за потребителите в Съединените щати.

Основната идея на разширението е да помага на потребителите през цялото време да са в час с последните промоции и оферти в сайта. Това е и първият случай, в който Amazon прави нещо подобно в опит да промотира тази своя услуга.

От компанията уточняват, че бонусът може да се използва само за покупки на стойност поне $10. Самата оферта пък е валидна до 29-и октомври.

Разбира се голяма част от клиентите вече негодуват от факта, че бонусът е достъпен само на американските потребители. Други пък с право отчитат, че реално не са много нещата, който да са евтини на сайта, което отчасти обезсмисля този „подарък“.

Иначе Amazon се похвали със солиден финансов скок в последния си отчет за третото тримесечие на годината. Компанията е заработила 2.9 млрд. долара приходи за този период. Очаква се цифрите от последните 3 месеца на 2018 г. да са дори по-впечатляващи.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
4 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анти-трол
Анти-трол

Няма никаква „уловка“, хората простоа са прценили да го пуснат в своята цивилизована държава, а не в порутената социалистическа кочина ЕС.

421
421

>Анти-трол
>е трол

Анти-трол
Анти-трол

Това е все едно да дадеш талон в местната си баничарница за покупка от 30 стотинки и някой от САЩ да ти каже „ама защо не важи тука“.

много бе
много бе

Цели $3! Че това е почти колкото дава на ден един дебелогъз кравар за тоалетна хартия! 😀

Анти-трол
Анти-трол

В САЩ спортуват много повече отколкото в България, България е водеща по употреба на junk food в ЕС, водеща по болести, по бързина на затлъстяване на младите, водеща по смъртност, водеща по неспортуване, с най-ниска възраст на смъртност, водеща по пушене /заедно с Гърция/, водеща по % на тютюнопушене на глава от населението, водеща по най-малко прочетени книги и една от водещите в класациите по липса на образование и грамотност, включително функционална грамотност.