fbpx
-0.2 C
София

Anonymous искат Холандия да се откаже от ACTA

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Холандските власти вече направиха стъпка назад за Търговското Споразумение за Борба с Фалшифицирането (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), но не са дадени никакви обещания за това, че споразумението няма да бъде прието. Наскоро Anonymous направиха видео изявление за управляващите на страната, тъй като искат да се уверят, че ACTA няма да бъде приет.

Превърнатият в цифров вид глас настоява също като Полша, правителството да предприеме ход, който да гарантира, че ACTA няма да бъде приет.

Хактивистите също така са подчертали факта, че Холандия вече има подобно споразумение, което се нарича BREIN – фондация за анти-пиратство, която защитава правата на авторите, артистите, издателите и продуцентите.

“Мислим, че това е повече от достатъчно. Това е предупреждение. Не приемайте ACTA или ще предприемем мерки за защитаването на свободата в интернет и последствията ще бъдат за сметка на холандското правителство,” се казва във видеото.

“Ние сме Anonymous Холандия. Ние сме против насилието, но не гарантираме, че няма да има такова, ако приемете ACTA.”

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини