Apple Card няма да позволява да играете хазарт или да купувате криптовалута с нея

5
587

Кредитната карта на Apple ще е на разположение на новите си собственици много скоро и списъкът с възможностите ѝ вече е развълнувал феновете в интернет. Apple обаче побърза да предупреди, че картата не е всемогъща и има някои ограничения. Информацията  е на Reuters.

Според тази информация, Apple потребителите нямат право да използват Apple Card, за да закупуват криптовалута, лотарийни билети и за какъвто и да е хазарт. Освен това, iPhone с хакната операционна система (Jailbroken iOS), не може да активира Apple Card. Трябва да споменем обаче, че това си е общоприето за всяко приложение за банкиране, независимо дали за iOS или Android. Ако сте отключили устройството си (например с Bootlocker при Android), Google Pay и другите приложения престават да работят. Заедно с това Apple заплаши, че ще закрие сметката на всеки, който хакне операционната система на смартфона след активиране на картата.

Генералният директор на Apple Тим Кук вече потвърди, че първите кредитни карти на компанията ще бъдат връчени през месец август, като е най-вероятно това да стане през следващите една-две седмици. Това е един от опитите на Apple да се разграничи от големия успех на iPhone, продажбите на който започнаха осезателно да падат. А пазарните анализатори предупредиха, че ще следят изкъсо поведението на компанията в този така непознат за нея пазар.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пичъ
Пичъ

Купуваш си устройство, обаче то не е напълно твое… Защо не е със някаква месечна такса и да си го плащаш… Ааа, чакай, то при мобилните оператори е така. Еми, ей т’ва е.

Зоро
Зоро

Щом ще ми казват за какво да си харча парите, защо направо не ги похарчат вместо мен?! Мисленето е толкова уморително…

bluewater
bluewater

Това е направо като религия бре …. “ Моля те, много те моля Велики господарю, вземи всичко с което разполагам, защото знам че ти Велики господарю си по мъдър от мен и ще ме направляваш в правия път.“
Напредваме със софтуер като услуга на хардуер под наем!
Дружно градим светлото бъдеще на Великите си господари!

Бай дейтрейдър
Бай дейтрейдър

Поредната лихварска къща…още повече да те овържат с тяхната „екосистема“

Ало
Ало

Забраната за покупка на спекулативни активи като “криптовалути”, залагания и лотарии са забранени от закона да бъдат плащани с кредит, включва кредитни карти. Това важи за всяка финансова институция.

Т.е. това е нещо нормално!

Ако не ви хареса, сменете закона, кредитната карта се издава от американска банка.

До всички хейтъри – Епъл няма да продава услугите си в изкъртени руски губернии с изкъртени икономики като България.