CTIA Wireless обединява всичките си изложения в едно

0
21

CTIA Wireless Association обяви, че вместо поевче на брой малки изложения за мобилни комуникации, от следващата година ще организира само едно много голямо събитие, насочено към сектора на мобилните комуникации. Сега тя провежда търговското изложение CTIA през пролетта, корпоративното IT събитие MobileCon през есента и други по-малки мероприятия.

Новото изложение ще бъде тридневно и ще се проведе през есента. Вероятно причината за това е фактът, че през февруари се провежда друг водещ форум в сферата на безжичните комуникации – Световния мобилен конгрес (MWC – Mobile World Congress) в Барселона и много компании ще трябва да избират дали да се подготвят по-добре за едното или за другото събитие.

Първото издание на новото „супер“ – събитие ще е от 9 до 11 септември 2014 г. и ще бъде фокусирано върху анонсирането на нови мобилни продукти и представянето на иновативни технологии в безжичния сектор. Отдалечавайки изложението от двете силни събития в началото на годината – CES (Consumer Electronic Show) и MWC новият телеком форум ще има възможност да се превърне в трибуна за многото анонси в сектора, които се случват през пролетта и лятото.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари