Главният изпълнителен директор на Binance Чангпенг Джао (CZ) е най-богатият човек в криптоиндустрията. Той увери инвеститорите, че ако платформата за търговия фалира, първо ще бъдат възстановени средствата на потребителите, преди да се помисли за акционерите.

Това стана в обширна сесия Ask Me Anything (AMA), проведена на 21 май, която беше свалена веднага след приключването ѝ.

CZ обсъди различни теми, включително:

  • Решението на Binance да възобнови търговията с Terra Luna, въпреки нейния фалит;
  • Как Binance обработва средствата на потребителите;
  • Бъдещето на Binance Chain.

Потребителските средства никога не се смесват с оперативните средства на Binance

Според CZ средствата на потребителите никога не се смесват с оперативните средства на компанията. След това той увери инвеститорите, че в случай на фалит или подобно събитие „средствата ще бъдат възстановени първо на потребителите, преди всички акционери“, допълва от Times Tabloid.

Коментира и централизирания характер на веригата Binance

Според него ниският брой на валидаторите помага на мрежата да постигне по-бързи трансакции.

„Моето ограничено техническо разбиране е, че има компромис между броя на възлите спрямо производителността. Поне в този момент от еволюцията на нашата блокчейн верига.

Чангпенг Джао

Съвети за инвестиции в криптовалути на CZ

В хода на AMA главният изпълнителен директор на Binance сподели и своите съвети за крипто инвестиции, които той обаче не спазава.

В инвестиционно отношение не съм добър пример. Аз не диверсифицирам. Препоръчвам на повечето хора да диверсифицират. Но за мен, аз съм изцяло в Binance. Изцяло в криптовалутите, BNB и BTC. Използвам картата си Binance навсякъде, където отивам.

Чангпенг Джао

Чангпенг Джао, популярен като CZ, който преди това е работил в Токийската фондова борса и Bloomberg Tradebook като разработчик, стартира Binance през 2017 г. Според Forbes CZ притежава 30% дял в компанията. В момента е 19-ият най-богат човек в света, с нетно състояние от 17,4 млрд. долара.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари