Digital Trends 2019 събитие, организирано от най посещавания бизнес портал в страната profit.bg, събира на една сцена изпълнителните директори на топ компаниите и двигателите в рекламната индустрия в световен мащаб на 15 октомври 2019 г. в НДК в София.

В 5 панела повече от 2 0 представители на бизнеса в страната и чужбина ще дискутират промените и трансформациите, за които компаниите трябва да се подготвят във вече съществуващата дигитална екосистема.

Темите

Гостите и присъстващите на форума ще имат възможността да се срещнат с представители на топ брандове и да дискутират тенденциите в дигитализацията в сферата на телекомуникациите, банковия сектор, социалните медии и стартъп сектора.

Темите, които ще бъдат част от дискусионните панели, са ролята на SEO при взимане на бизнес решения, устойчивост на електронния бизнес, маркетинг екосистемата на социалните медии, иновациите в бързооборотния сектор, най големите предизвикателства в банковата индустрия, изкуствен интелект, спорт и забавление.

Лекторите

Емили Рейно, Global Digital Consultant @ Ringier, ще представи бъдещето на симбиозата между дигиталната и традиционните форми на рекламата, базирани на опита на световната медиа агенция Ringier. С повече от 180 години опит в рекламата, семейната компания днес има повече от 7300 служители, оперира в 19 страни и работи за над 105 световно признати бранда. Компанията генерира продажби за над 1 милиард франка през 2018 г. като 1/3 от него дължи на продажби в дигиталната сфера.

Малте Лендвер, SEO @ Searchmetrics, се фокусира върху синергията на съдържанието, за да се постигнат максимални резултати в оптимизацията за търсачките. Searchmetrics е компания, в която работят 250+ служители от повече от 20 националности. Голяма част от изграждането на стратегията на компанията е в усъвършенстването на анализа на дигиталните инструменти. За работата си през годините компанията е получила повече от 17 награди в сферата на SEO
инструментите.

Bela Papp, Global Agency Director
Bing Advertising @ Microsoft, отговаря за развитието и засилването на стратегическите връзки с агенции от световна величина. Като част от глобалния екип от мениджъри и специалисти на Microsoft advertising, помага на медийните професионалисти във водещите агенции за закупуване на реклама да се възползват от предимствата на BING за търсене, разширено таргетиране и реклама на продукти сред техните клиенти по света.

Билети може да закупите тук
Повече информация ще намерите: https://profit.bg/digitaltrends/

 

Събитието се организира с медийната подкрепа на Kaldata.com


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари