Drupal Splash Awards – време за награди!

0
172

На 21-ви март тази година, за първи път ще се проведе Drupal Splash Awards в България – церемония по награждаване на едни от най-успешните Drupal проекти, която цели да поощри добрите Drupal проекти и да вдъхнови разработчиците за развиването на още повече успешни сайтове. Събитието е първото, което цели публичност на добрата работа на Drupal ентусиастите. По този начин общността подкрепя развитието на платформата и стимулира изграждането на още по-амбициозни начинания.

Drupal Splash Awards ще се състои в клуб Culture Beat от 19:00 часа, като са поканени всички участници в конкурса, както и всички Drupal разработчици, които просто искат да се запознаят с някои от най-интересните Drupal сайтове, да се срещнат с техните създатели, или имат нужда от вдъхновение за следващия си проект.

Жури, което се състои от специалисти в областта на технологиите, ще направи селекция и ще обяви награди в 3 категории – Corporate, Social Engagement и E-commerce.

Личностите, които ще бъдат част от нашето жури тази година са:

  • Любомир Русанов, управител и основател на Superhosting – най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания в България.
  • Светлин Наков – основател на първия Софтуерен университет в България, автор на множество книги и статии по програмиране и носител на награда „Джон Атанасов“
  • Христо Атанасов – основател на дигитална агенция We Know How, сертифициран Google Adwords специалист.

Входът на събитието е свободен за всички желаещи да присъстват, но за по-добра организация, е нужно да се регистрирате предварително на този линк: https://www.eventbrite.com/e/splash-awards-bulgaria-2018-tickets-43658358325#tickets

Drupal общността е една от най-силните и многочислени общности в областта на ИТ. Тя се състои от десетки хиляди умни хора, които обичат да разрешават сложни проблеми заедно. Drupal е съставен от мощни open source инструменти за днешния уеб, но той е и продукт на над 15 години работа за уеб решения, създаден чрез код, общност и голяма доза идеaлизъм.

Splash Awards е формат, който традиционно награждава най-добрите сайтове на Drupal в Холандия и Германия вече три години, а Drupal Bulgaria реши да пренесе конкурса и у нас.

Събитието се организира от Фондация Drupal Bulgaria и се осъществява чрез  генералното спонсорство на СуперХостинг.БГ – най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания в България.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари