Facebook изгони мъж, публикувал снимка на котка в костюм

0
216


Казват, че Интернет е 90-95% порно и котки. Facebook е отражение на Мрежата, но в него по-голям акцент сякаш се обръща на манджи и бебета. И порно и котки, разбира се. Е, или зависи от приятелските ви кръгове. Лично аз виждам споделени изображения основно на бебета и манджи. Facebook прави усилия да стопира опитите за качване на неприлични изображения и с променлив успех успява. Какво обаче ѝ има на снимка на котка в бизнес костюм?

Този въпрос си задал наскоро Варун Кришнан, когато след като споделил споменатото изображение, той бил изхвърлен от социалната мрежа.

„Може да звучи глупаво, но именно това ми се случи току-що“, споделя Кришнан за Mashable India. Той е IT блогър, списващ за PhoneArena и други известни сайтове. „Чатих с приятели, когато видях в WhatsApp снимка на котка. Беше толкова сладка, че ми се прииска да я споделя. Преди да се усетя бях изгонен от мрежата и разкачен от всичките ми устройства“, разказва той.

Така и не става ясно защо е бил изгонен. Грешка в AI алгоритъма на социалната мрежа, някакъв глич, от който е пострадал Кришнан? Не е ясно. Е, в качеството си на популярен в интернет медиите среди журналист, новината достигнала до хората от Facebook, които реагирали бързо и отключили регистрацията му.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари