8.6 C
София

GetGoing – нова услуга за намиране на евтини полети

Най-четени

В интернет могат да се намерят десетки сайтове, които предлагат евтини самолетни билети. При повечето обаче има някаква уловка. Например, трябва да си купите билета в последния момент или да се съгласите да платите за билета или за стая в хотел преди да знаете от коя компания ще си купите билета или в кой хотел ще си резервирате стая. GetGoing е поредната услуга, която предлага нещо подобно.

Тук обаче рискът даже е по-голям. Сайтът изисква от нас да изберем две различни дестинации и да се съгласим да платим за билет преди да знаем коя точно ще получим. Компанията сама избира една от дестинациите и ви продава билета, който е с 40% по-евтин, отколкото би бил ако си го купите от сайта на авиокомпанията. Можете да изберете които и да е дестинации стига да са на разстояние поне 50 мили една от друга.

Изборът на полет става на случаен принцип и, както твърди шефът на компанията Алек Верниткси, офертите важат не само за близки във времето полети, но и за полети в следващите няколко месеца.

Сайтове като GetGoing обслужват една определена ниша, съставена от клиенти, които нямат проблем с това да не знаят за къде ще летят преди да си платят за билета. Това са пътешественици, които биха искали да посетят някое кътче от земното кълбо, но не могат да си позволят редовен билет. За всички останали, които предпочитат сигурността, тази услуга едва ли ще представлява някакъв интерес.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини