Google Pay също получава тъмен режим

3
842

Android 10 почти е тук и Google обявява кардинално ребрандиране на системата. Една от дизайнерските новости, които ще видим в новата версия на мобилната операционна система е тъмен режим за цялата система, който ще се прилага за системните приложения, настройките и всички външни приложения, които го поддържат. Google актуализира всичките си приложения, за да ги направи съвместими, а Google Pay е последната апликация, за която тъмния режим вече е наличен.

На снимки от Android Police, виждаме как ще изглежда новата тъмна тема

За жалост, тъмния режим няма да може да се използва на други Android версии и не е част от настройките на приложението. Функцията е добавена във версия v2.96.264233179 на Google Pay. Това не е абсолютно черно, но няма разлика в живота на батерията, ако цветът беше наситен. Активирането на режима за пестене на батерията в Android, също ще активира и тъмния режим в приложенията на Google и системата. Както отбелязва Android Police, изглежда няма пропуснати менюта и тъмната тема е напълно функционална.

Други приложения, които наскоро са получили тъмен режим, включват Google Fit, Google Files, а някои по-стари като Google Keep са имали тъмен интерфейс от преди месеци. След като най-сетне и Google Pay получи такъв, изглежда не остават много приложения за надграждане, преди пускането на Android 10.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sw.hw
sw.hw

„…ако цветът беше AMOLED.“

djagi
djagi

Явно това е особено трудно, да се направи тъмен режим… Години отнема на MS и на Google да пуснат тъмен режим