18.6 C
София

Keysbuff предлага доживотен продуктов ключ за Windows 10 само за 11 евро и за Office 2019 Pro само за 18 евро

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Ако сте си закупили нов персонален компютър и трябва да му инсталирате операционна система от нулата, то ще ви е необходим продуктов ключ за оригинална Windows 10 и Office. Именно сега е моментът да го вземете.

Да напомним, че Microsoft наскоро съобщи, че надграждането до новата ОС Windows 11 ще бъде безплатно за всички потребители с легални версии на Windows 10. Това означава, че за всички е много изгодно да се възползват от днешната оферта на Keysbuff за продуктов ключ за Windows 10 Pro при цена едва 11,87 евро, който дава възможност за безплатен ъпдейт до Windows 11. Освен това, ако си търсите най-подходящия пакет на Microsoft Office, едва ли ще намерите нещо по-добро от продуктовия ключ за Office 2019, който се предлага само за 18,14 евро за един персонален компютър. Това са страхотни предложения, които не са за изпускане.

За да се възползвате от предлаганите от Keysbuff отстъпки, трябва да използвате универсалния код KAL по време на плащането, който дава 28% отстъпка.

Ако търсите някакъв по-специален софтуер, Keysbuff може да ви го предложи:

Активиране на Windows 10 Pro с продуктовия ключ на Keysbuff.com

  1. Посетете линка на интернет магазинаKeysbuff.com, показан по-долу
  2. Добавете продуктовия ключ на Windows 10 Pro във вашата виртуална количка
  3. Изберете най-подходящият за вас начин на плащане, с което приключва поръчката

След като завършите този процес, Keysbuff.com ще изпрати съответния продуктов ключ във вид на имейл директно на посочения от вас адрес на електронна поща, който сте въвели по време на регистрацията. Това е!

С Keysbuff можете да спестите наистина много!

Keysbuff е онлайн магазин, който предлага продуктови ключове за Windows 10, Microsoft Office и видеоигри при изключително достъпни цени. Ако имате или обмисляте да си купите нов персонален компютър, още сега можете да си вземете продуктов ключ за Windows 10 Pro, който е с несравнимо по-ниска цена от версията, която се продава на дребно в електронните магазини. Тази промоция на Keysbuff е ограничена по време и до изчерпване на количествата. Така че побързайте. И още, Keysbuff предоставя висококачествени услуги за геймъри от световен клас. А ако имате какъвто и да било проблем преди или след покупката, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти. Адресът на електронната поща е [email protected]


Платено съобщение

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини