6.4 C
София

Microsoft обеща да възстанови изтритите от обновяването October 2018 Update файлове

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Преди няколко дни Microsoft започна разпространението на голямото есенно обновяване на операционната система Windows 10 (версия 1809). Но след това спря неговото разпространение поради твърде многото жалби от потребителите за възникнали неприятни най-различни проблеми. Най сериозният от тях бе изчезването на потребителските файлове от папките за съхраняване на документи, снимки, видеа.

Според последни данни, причината за изчезването на файловете се дължи на некоректната работа на облачното хранилище OneDrive. Каквато и да е причината, сега Microsoft заяви, че файловете не са безвъзвратно изтрити и могат да бъдат възстановени. Тази информация бе съобщена от ръководителят на програмата Windows Insider Дона Саркър.

Тя предложи на пострадалите да се обърнат към специалистите от техническата поддръжка на Microsoft, които разполагат със специални инструменти за възстановяване на файловете.

„#WindowsInsiders: ако сте се сблъскали с проблема на изчезналите файлове след инсталирането на October 2018 Fall, моля свържете се с нашата техническа поддръжка. Те разполагат с необходимото, за да върнат всичко обратно. Тази версия на обновяването вече не може да изтеглена и инсталирана ръчно“.

Засега няма информация, кога ще излезе коригираната версия на ъпдейта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини