На 5-ти април излезе голямото обновяване Windows 10 Creators Update във вид за ръчно инсталиране от нулата, а сега Microsoft качи в своя портал TechNet ISO образите на редакцията Enterprise. Тези дискови образи са предназначени предимно за системните администратори, готови да пробват Creators Update в мрежите на своите предприятия и организации.

Предлагат се два ISO образа за предприятия, съдържащи 32-битовите и 64-битовите версии нао Windows 10 Enterprise Creators Update и Windows 10 Enterprise LTSB (Long-Term Servicing Branch) 2016. Софтуерният гигант препоръчва инсталирането на тези версии да става само от квалифицираните специалисти по корпоративни мрежи.

В сравнение с редакциите Home и Pro на ОС Windows 10, редакцията Enterprise предлага редица допълнителни инструменти за работа в предприятията, включително и функциите по безопасност, които Microsoft вгради в Creators Update.

Предлагат се и отделни дискови образи само с Windows 10 Creators Update, а тяхното разпространение чрез бавния кръг за обновяване започва на 11-ти април. Разпространяването ще става постепенно и в първите дни обновяването ще видят малко потребители.

И още, Microsoft допълва, че Windows 10 Creators Update както преди може да се активира с ключовете от Windows 7 и 8.1, получени при покупката на компютъра.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари