Microsoft Outlook вече предсказва какво ще напишете

0
337

Писането и отговарянето на имейли в Outlook скоро може да стане с една идея по-лесно. Microsoft съобщи, че планира добавяне на функция за предсказване на въвеждания текст, наподобяваща Smart Compose в Gmail към Outlook.com и приложенията на Outlook, която ще показва предположения за следващата дума, докато пишете.

Потребителите на Outlook ще могат да приемат предложенията чрез натискането на клавиша Tab или стрелката надясно, съгласно инструкции за поддръжка, публикувани по-рано и забелязани от популярния технологичен портал The Verge. Авторите на имейли също ще могат да игнорират предложенията, без да е необходимо да правят нищо, освен да продължат да пишат, като по този начин предложението ще изчезне.

Функцията за предсказване може също да предложи да планирате срещи и да добавите прикачени файлове от списък с подходящи документи, с които сте работили наскоро. Според предварителната информация, от Microsoft също така работят върху функция за отложено изпращане на имейл в Outlook, която ще позволи на подателите на имейли да планират кога точно той да бъде изпратен.

Компанията планира да въведе достъпна за всички функцията за предсказване на текст по-късно до края на месеца, според своята пътна карта, докато функцията за отложено изпращане на имейли, изглежда е планирана да пристигне в края на месец юни.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари