National Enquirer шантажира Джеф Безос с публикуването на интимни снимки

15
1455

Основателят на Amazon и най-богатият човек на планетата Джеф Безос официално съобщи чрез платформата Medium за изнудване от страна на таблоида National Enquirer. Изданието заплашва да публикува десетки интимни снимки на милиардера, ако той не прекрати своето разследване: Безос се опитва да изясни, по какъв начин National Enquirer е получил неговата лична кореспонденция и снимките.

Джеф Безос счита, че действията на таблоида са поръчкови и имат политически характер. Изданието National Enquirer отрича това и изисква от Безос да не разпространява подобна информация. В противен случай те ще публикуват любовните писма на предприемача и възнамеряват да представят и интимните снимки на милиардера. Основателят на Amazon каза, че възнамерява да стигне докрай и ако човек с неговото положение не може да направи това, какво остава за другите хора, които са се озовали в подобна ситуация – те нямат никакъв шанс.

Безос и Санчес

Но това може да не се окаже много лесно. Изданието National Enquirer принадлежи на стария приятел и съюзник на Доналд Тръмп, Дейвид Пакър. А един от авторите на скандалната публикация за Безос е Дилън Ховард, който заедно с адвоката на Тръмп, Майкъл Коен се считат за главните организатори на пиар компаниите срещу жените, обвиняващи Тръмп в сексуален тормоз. А да си припомним, че Джеф Безос, освен на Amazon, е собственик и на изданието Washington Post – вестникът, който непрекъснато и жестоко критикува Доналд Тръмп още когато той се включи в президентската надпревара.

Снимките, с които се опитват да изнудват Безос показват милиардера и неговата нова страст – бившата водеща на новините във Фокс, 49-годишната Лорън Санчес. Именно National Enquirer първи публикува подробната информация за връзката на Безос и Санчес, което стана причина за развода на милиардера със съпругата си Макензи Тасъл след 25 годишен брак.

Безос и Макензи

Конфликтът е налице и бившата съпруга на Безос може да получи $69 милиарда и половината от акциите на мъжа си в Amazon. Това ще направи писателката Макензи Тасъл най-богата жена в света и влиятелен акционер в компанията. Мнозина считат, че това е напълно заслужено, понеже идеята за създаването на Amazon е именно нейна и именно тя със своя труд е поставила компанията на крака. Засега не се знае дали брачният договор на съпрузите Безос включва споразумения за подялба на имуществото.

Най-богатият човек на света въобще не възнамерява да се подаде на шантажа и има намерение да публикува всички материали, изпратени му от National Enquirer и обяви, че започва собствено разследване. За разследването Безос е наел частният следовател Гевин де Бекър. Изданието Washington Post ще разследва и връзките на президента на САЩ Доналд Тръмп с Русия.

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
11 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
9 Автори на коментарите
пипииванfavrFunSome beans spilled here Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ozzy
Ozzy

В България, БлиЗ, ПиГ и Уикенд кой ще ги опраска? ??

Шакарон
Шакарон

И да си богат човек не е лесно, камоли най-богатият. Появяват се разни хора, които се опитват да печелят на гърба на личния ти живот, изключително неморално, трябва да се криминализират такъв тип действия.

пипи
пипи

Какви? Да си най-богат ли?
Или като си най-богат всичко ти е позволено?

shmaizera
shmaizera

важното е да си одговорен другар и доносник…

Шакарон
Шакарон

Не, трябва да се криминализират „папараците“.
Богат или не, законът е един, нищо повече не ти е позволено, или поне така трябва да бъде според мен.

пипи
пипи

Има ли търсене, ще има и предлагане.
Просто трябва да се държиш прилично и папараците го духат.

Fun
Fun

„Прилично“? Тоя е собственик на „Уашингон поуст“ и публикува тонове фалшиви статии, просто получава същото към себе си.

kuku
kuku

даже събреш ли пари или имот над определена сума и в затвора

иван
иван

И какво НЕПОЗВОЛЕНО е направил Безос, че нещо не се сещам ? Жена му не му дава и най-елементарното за един мъж е да намери заместител ! Тя самата си каза, че е знаела още в началото и видно е, че е нямала нищо против това.

пипи
пипи

В много страни и култури е неприемливо женен мъж да е с друга жена.
В САЩ е наказуемо ако те хванат да изневеряваш.
Има цяла тв поредица как ги снимат и хващат.
Ти как ще реагираш ако жена ти/приятелка/гадже си хване някой щото
ти не и стигаш примерно?

kuku
kuku

съгласен съм на 100% да се криминализира да си богат.

Fun
Fun

Аз съм за това да се криминализира комунистическата инфилтрация в България!

favr
favr

за целта трябва да дадеш определение за комунист, а пък ти не можеш

Свободен пазар
Свободен пазар

Да не забравиш да го наречеш “педал”, преди да кажеш, че искаш да го ебеш. А, така, Булгар, Булгар.

Some beans spilled here
Some beans spilled here

Джеф Безос, който е антиамерикански ляв глобалист притежава вестника „Washington Post“. В това издание, той атаквува брутално президентът Тръмп, който е националист поставящ Америка над всичко /както всяка една държава би трябвало да прави/. В последните статии той пуска толкова фалшиви и неверни обвинения срещу Тръмп, че на онзи във Вашингтон му дойде до гуша. National Enquirer е доста близък до PATOS, в резултат на което виждате това. Т.е. това е следствие от атаката на един антиамерикански ляв глобалист. П.С. Амаозн ползва специална технология в умния помощник Амазон Алекса, който активира микрофона като го включите един път, но микрофона стои… Виж още »