Samsung започва първи тестове на 5G в Индия

5
381
Samsung официално обяви, че съвсем скоро ще започне първите си проби на 5G мрежа в Индия. Компанията направи изявлението по време на India Mobile Congress 2018, който се провежда в момента. Южнокорейският гигант е и основен спонсор на събитието.

В хода на специална презентацията Samsung открои плюсовете на 5G и обясни по какъв начин новата мрежа ще промени пазара и ежедневието на хората. Сред гостите на конференцията бяха и представители на властта в Индия.

„Samsung ще начертае пътя за 5G в Индия, което ще е огромна стъпка за всички отрасли на индустрията“, сподели Йънгки Ким – президент на отдела по мрежови бизнес на Samsung.

Очаква се първите проби на 5G в Индия да започнат в първите три месеца на следващата година. Всичко това ще е съвместно с Министерството на телекомуникациите. Освен като мрежа за мобилни устройства, 5G се очаква да навлезе и по-сериозно в домакинството на потребителите. Освен това от Samsung допълват, че този тип мрежа може да се превърне в основа на т.нар. „смарт земеделие“ и „смарт градове“.

В началото на месеца ви съобщихме, че в Съединените американски щати също е стартирала работа по първата в света комерсиална 5G мрежа.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
4 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Интересно защо са избрали най-изостаналата държава в света, където болшинството от хората нямат дори тоалетни, за тестване на толкова напреднала технология.

TNT
TNT

щото така лесно ще тестват облъчването върху простолюдието.

South Korean Capitalist
South Korean Capitalist

5G е до 30 пъти по-вредна заради късата вълна на радиацията и нужда от клетки навсякъде. Не знам какво ще правим, това ще е Армагедон и бум на рака 🙁

Не трий бе
Не трий бе

Думата „болшинство“ не я има в БГ езика, както и „меншество“, ползваме „мнозинство“.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Има я и то много преди да се родиш. Не се газирай.