Swytch Kit: най-лекият комплект за електрификация на велосипеда

13
1589

Защо да купуваме скъп велосипед, ако можем да електрифицираме стария, питат производителите на електрическия комплект Swytch. При цена само $400-$500 те предлагат начин за усъвършенстване на верния байк, като след това теглото му остава почти непроменено.

Преди две години започнаха продажбите на първия електрически комплект Swytch eBike Conversion Kit, Както и новата версия, той се състои от три основни елемента: колело-мотор с мощност 250 W поставяно на велосипеда, система за зареждане на кормилото и водонепроницаема батерия, която може лесно да се сваля и поставя.

В новия комплект Swytch Kit, който наскоро се появи в сайта за потребителско инвестиране Indigogo, батерията е със 70% по-малка от предишната и е с 50% по-лека – едва 1,5 кг. Дисплеят върху капака на акумулаторната батерия показва кой от петте възможни режима е избрал потребителят.

С едно зареждане на литиевойонната батерия могат да се изминат до 50 км с максимална разрешена скорост 24 км/ч във Великобритания и 32 км/ч в САЩ.

Както винаги при подобните проекти, могат да се избират няколко версии на Swytch Kit. Моделът Pro сега може да бъде поръчан за $490 (пазарната цена ще бъде $1000). По-бавният Eco струва $394, а след това цената на този комплект ще се повиши до $800.

Най-мощната версия Tour с акумулаторни батерии за 70 км пробег сега струва $738, а на пазара ще се продава за $1300.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари