Tesla отхвърли каквито и да било благородни мотиви у Мартин Трип, който открадна информация от компанията. Само преди дни стана ясно, че Tesla ще съди бившия си служител.

Самият Трип заяви, че действията му са били продиктувани от благородни мотиви. През изданието Ars той сподели, че е искал да покаже всички недостатъци в защитните механизми на батериите на вече бившия си работодател.

От Tesla отвърнаха:

„В него няма нищо благородно. Той просто открадна ценна информация и я е раздал на неизвестен брой трети страни. Сега просто ползва тези твърдения като оправдания за действията си“, написаха от компанията.

Само преди дни Tesla заведе и съдебно дело срещу Трип за „хакване“ на защитните системи на компанията. Бившият служител категорично отхвърли това.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
DaveНай-големия ти проблемПенчоШишо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

Хау ар ю Илейн ти си го заслужи това не се нааквай

Шишо
Шишо

ОК, нека ти го кажа по-секретно и внимателно тогава: ти си проблем за тия около теб – мирише и трябва да смениш бельото.
а сега сети лисе че си пб и за теб си?

Пенчо
Пенчо

В момента играят огромни пари срещу Тесла от петролната индустрия. Идва края на изнудването на хората със скъпи бензени и масла, неефективни и вредни двигатели и скъпи за поддръжка тараляшници които всеки ден нещо им се чупи и трябва да се сменя. Сърдитите от цялата тая индустрия пишат хейт комнтари а по-богатите дават пачки навред само и само да се саботира компанията която ще даде избор на хората за нещо евтино и безгрижно за ползване.

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

А ти си толкова невеж, че не знаеш, че за производството и използването на една тесла замърсяването не е по малко от употребата на един бензинов автобомил с неговия еквивалент на мощност just sayin

Dave
Dave

Мини някой курс по физика и химия и ще разбереш кое замърсява повече.