Tesla съобщи кога ще излезе ATV-то Cyberquad

0
800

Въпреки че електрическото ATV на Tesla бе представено едновременно с пикапа Cybertruck, по време на анонса компанията не обяви кога ще излезе това доста необичайно превозно средство. Ето че сега Илън Мъск съобщи в своя Twitter акаунт кога ще излезе електрическото ATV Cyberquad и намекна, че възнамерява да представи разшири серията модели на своя електрически транспорт.

Мъск не се спря на техническите характеристики на електрическото ATV, но каза кога това транспортно средство ще излезе на пазара. Генералният директор на Tesla съобщи, че новото електрическо ATV ще излезе в края на 2021 година едновременно с първите модели на електрическия пикап Cybertruck. Той напомни, че Cyberquad се събира в каросерията на пикапа и може да се зарежда от неговите батерии чрез специално направен за тази цел контакт.

„Планираме да го представим на пазара заедно пикапа. Двуместното електрическо ATV е специално проектирано да работи съвместно с Cybertruck – това ще бъде много забавно“ – коментира Илън Мъск.

Да си припомним, че Tesla промени графика на производство на електрическия пикап Cybertruck. Компанията обяви, че обяви, че се съобразява с желанията на купувачите и променя графика на производството, като ще се фокусира върху по-скъпите модели. Според новия график, моделите Cybertruck с два и три двигателя трябва да излязат на пазара в края на 2021 година, а версията с един двигател ще излезе около една година по-късно.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари