TP-Link представи новата Wi-Fi система Deco M6 на MWC 2018

0
909

Компанията представи и новата IP камера KASA Cam KC120 с подобрена защита, както и нови решения за малкия и среден бизнес

TP-Link, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, представи новата Mesh Wi-Fi Whole-Home система Deco M6, нова охранителна камера – Kasa Cam KC120 и други иновативни решения за малки и средни предприятия (SMB) на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Deco M6 е мрежово Wi-Fi решение, което предлага интернет с разширено покритие и оптимална сигурност чрез защитата TP-Link HomeCare. Системата разполага с антивирусен софтуер разработен от Trend Micro, който осигурява цялостна Wi-Fi сигурност.

Конфигурирането се осъществява лесно чрез Bluetooth и приложение на смартфон, без никакво свързване чрез кабел. Deco M6 е съвместим и с протокола Zigbee и е в състояние да се свърже с наличните Smart Home устройства, без да се използва мостов хардуер.

Благодарение на разширяването на мрежовите системи, клиентите предпочитат решения, които улесняват работата чрез лесна конфигурация, опростен контрол и максимално бърз сигнал, който достига във всяка стая.

Най-новата цялостна Wi-Fi Mesh система на пазара, Deco М6 включва TP-Link защитата HomeCare, пакет от напреднали опции за контрол, осигурени от Trend Micro * за цялостна сигурност, оптимизиране и пълната мрежова безопасност. Функцията за Родителски контрол улеснява управлението и мониторинга на достъпа на децата до мрежата и Интернет, чрез потребителски профили, които блокират определени приложения и сайтове, задават времеви ограничения и възрастови филтри за по-отговорен достъп. Функцията Quality of Service позволява лесното приоритизиране на широчината на честотната лента за най-важните приложения или устройства, така че при гледане на филм може да се зададе приоритет за стрийминг и 4K възпроизвеждане. Системата за защита на мрежата предпазва всяко устройство и цялата лична информация от зловреден софтуер и хакерски атаки, чрез чести мрежови сканирания, търсене и разпознаване на злонамерени програми и изолиране на заразени устройства.  Системата постоянно се актуализира за защита срещу най-новите заплахи.

С вграден четириядрен процесор, Deco M6 притежава най-новата мрежова технология за разширяване на Wi-Fi сигнала до всеки ъгъл на жилището.  Двубандовата система – AC1300 – може да достига скорости до 400 Mbps в честотната лента 2.4 GHz и 867 Mbps в честотната лента 5 GHz, като използва технологията MU-MIMO за бързо прехвърляне на данни към няколко устройства едновременно.

Deco M6 се състои от три модула, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят на разнообразните нужди за Wi-Fi покритие, като осигуряват до 418 квадратни метра непрекъснато покритие. До 10 Deco M6 могат да се добавят към една единствена мрежа.

Deco M6 използва технологията Adaptive Routing (ART) на TP-Link, за да осигури максимална производителност на мрежата, като бързо идентифицира и избира най-бързия начин за свързване на устройствата. Deco M6 също оптимизира връзките на устройствата, за да постигне най-добри резултати и да осигури най-добрата производителност в дома.

Благодарение на гъвкавата конфигурация и интуитивния процес на настройка, работата в мрежа е опростена до минимум. Мобилното приложение Deco на TP-Link е налично за Android и iOS и позволява да настроите Wi-Fi обхвата за броени минути.

Основни характеристики

 • Безжична връзка във всички стаи на Вашия дом
 • Опростена настройка чрез Bluetooth и приложение за смартфон
 • Съвместимост със Zigbee протокол
 • Цялостни функции за сигурност и родителски контрол чрез TP-Link HomeCare
 • Защита антивирус и malware Trend Micro*
 • Лесна инсталация чрез мобилното приложение TP-Link Deco (iOS и Android)
 • Технологията Adaptive Routing Technoloy (ART) избира най-добрия начин за свързване на устройствата и осигурява най-добрата скорост
 • QoS оптимизира домашното ви Wi-Fi изживяване, като приоритизира ширината на честотната лента за всяко устройство
 • Управление и контрол на мрежата от разстояние

Kasa Cam KC120

TP-Link обяви и нова камера за наблюдение от серията Kasa Cam – KC120 с облачна защита. Устройството е с елегантен дизайн, носител на наградата IF Design Award. Инсталира се изключително лесно и предава видео потоци при 1080p с ъгъл от 130 °. Безплатното приложение Kasa е достъпно от всяко място. С двупосочна аудио комуникация Cam Cam може да се използва и за наблюдение на децата, когато са сами вкъщи.

С помощта на приложението Kasa можете да гледате на живо какво се случва в дома Ви, имате достъп до записи от камерата и възможност да включвате или изключвате други Kasa устройства. Интерфейсът на приложенията е лесен и добре организиран и осигурява лесен начин за свързване с хардуерни устройства.

Известията за KC120 могат лесно да бъдат конфигурирани. Ако е активирано отчитането на движение и звука, Kasa предлага опция за живо гледане или запис.

Основни характеристики

 • Лесно инсталиране, конфигуриране и управлевление на Kasa (за iOS и Android)
 • Функция за известяване при отчитане на звук и движение
 • Резолюция от 30 fps, Full HD (1920×1080) с опция за нощно виждане
 • Двупосочна аудио комуникация
 • KC120 е част от продуктите TP-Link съвместими с Google Assistent и Amazon Alexa

Решения за малкия и среден бизнес

От категорията решения малък и среден бизнес (SMB), TP-Link представя серията Omada Wi-Fi Business Solutions, която се състои от устройства точки за достъп  /Аccess Points/, управлявани от софтуера EAP Controller. TP-Link представя също и модели EAP225, EAP245 и CPE610.

EAP225 е точка за достъп, която има два Wi-Fi стандарта, за да осигури скорост на трансфер до 1350Mbps, използвайки технологията MU-MIMO

За интериорни решения, TP-Link предлага точка за достъп EAP245, която осигурява кумулативни скорости в двете честотни ленти от 1750 Mbps. Безплатният  EAP Controller софтуер позволява да се обработват стотици EAP, докато технологията Band Serial позволява автоматичното преместване на dual-band устройствата в свободната лента от 5 GHz. В допълнение, за бизнес клиенти, TP-Link лансира точка за достъп за външен монтаж – CPE610, която осигурява скорости на трансфер на данни от 300Mbps в честотната лента 5GHz. 23dBi антената е идеална за предаване на дълги разстояния.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари