Vi закупи компания за безжични слушалки

0
189
Американската компания за слушалки Vi от днес има нова придобивка. Става въпрос за компанията за безжични слушалки Skybuds. Цената по сделката обаче остава неясна.

„Придобиването на Skybuds е още една важна стъпка в еволюцията на Vi”, сподели Омри Йофе – основател и изпълнителен директор на Vi. „След първото ни поколение слушалки миналата година, вече имаме основата да развием допълнително бранша с аксесоари за фитнес и спортуване. Ще използваме направеното от Skybuds и ще имаме по-добри възможности във Vi. Целта е да създаваме смарт-слушалки и аудио устройства, които допълнително да подсилват усещанията у потребителите“.

Припомняме, че Skybuds дебютира със слушалки на пазара след кампания в Kickstarter. По-рано тази година обаче спря техните продажби. Подобно на устройствата на Vi, тези на Skybuds отново се свързват безжично с iOS и Android устройства.

Разликата е в това, че Vi целенасочено определя своите продукти като фитнес аксесоари. В Skybuds наблягат на идеята за качество и функции като водоустойчивост.

Джейми Робъртс Зелтцер, който е CEO на Skybuds, ще се присъедини към Vi като директор на отдела за стратегии и член на борда на директорите.

„Skybuds започна като компания, която искаше да кара хората да се наслаждават на музиката безжично“, споделя Зелтцер. „Сега ще имаме шанса да продължим това пътешествие съвместно с Vi, което отваря много нови врати и за нас“.

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари