Vivacom съобщи за технически проблеми в последните часове

9
6740

Чрез своята официална страница в социалната мрежа Facebook Vivacom съобщи за краткотрайни проблеми в работата на своята мрежа:

Уважаеми потребители,
Бихме искали да Ви информираме, че в момента е възможно да изпитвате затруднения с ползването на мобилните и фиксираните ни услуги на територията на страната, извън София. Техническият проблем се дължи на няколко пожара, възникнали в съоръжения на ЧЕЗ през последните дни, както и на прекъснат оптичен кабел, в следствие на строително-ремонтни дейности на Агенция Пътна инфраструктура. Екипите на VIVACOM работят усилено за отстраняване на аварията. Очакваме възстановяването на услугите да бъде завършено в рамките на следващия час. Очаквайте допълнителна информация и приемете извиненията ни за създаденото неудобство.

Преди да публикуваме още тази новина обаче, на страницата се появи съобщение, че Мобилните услуги са възстановени в цялата страна. Започва поетапно възстановяване и на останалите услуги.

А вие срещнахте ли някакви проблеми в работата с услугите на този или друг оператор през последните часове?

Малко преди 16:00 от Vivacom съобщиха, че всички услуги вече работят нормално

 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари