fbpx
2.8 C
София

VMware помага на екипи да станат „облачно интелигентни“ с нови възможности за модернизиране на приложенията в облака и управление

Най-четени

По време на VMware Explore 2022 Europe компанията обяви приемането на стратегия за работа в няколко облака. Тя е от съществено значение за успеха на съвременните предприятия, тъй като стимулира растежа и иновациите чрез увеличаване на гъвкавостта, като същевременно отговаря на необходимите изисквания за сигурност и съответствие.
Успоредно с това нараства необходимостта от последователно предоставяне, операционализиране и управление на разрастването на приложенията в публични и частни облаци или в крайни локации, за да се овладее експоненциално нарастващата сложност.

Компанията обяви постиженията в портфолиото си от облачни приложения VMware Tanzu и платформата за управление на облаци VMware Aria, за да предостави интелигентен подход към разработването, доставката и управлението на облачни приложения, който подкрепя клиентите на всеки етап от тяхното пътуване, във всеки Kubernetes и във всеки облак.

„Знаем, че няма две еднакви пътувания за модернизация на приложения и организациите се нуждаят от свобода да избират правилния облак, софтуерни артефакти и услуги за правилното приложение, въз основа на тези индивидуални нужди на приложението. Но тъй като бизнесът се разширява към нови облаци, за да използва уникални услуги, липсата на квалифицирани разработчици, опит в областта на Kubernetes, сигурността, съответствието и сложността на управлението на работата в различни облаци често се посочват като водещи предизвикателства“, каза Аджай Пател, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Modern Apps & Management Business Group, VMware.

„Платформените екипи се нуждаят от решения, които позволяват бързина на разработчиците, установяват стандартни предпазни огради и прилагат сигурни софтуерни канали, за да ускорят времето за достигане на стойността, да разширят възможностите за самообслужване и същевременно да обединят видимостта и управлението, за да се възползват от предимствата на многооблачността. Днешните подобрения в портфолиото на VMware Tanzu, VMware Image Builder и VMware Aria представляват последния етап от ангажимента на VMware да подкрепя уникалните трансформации на нашите клиенти с интелигентни, цялостни инструменти, които осигуряват по-голяма гъвкавост, последователност и избор.“, добави той по време на официална среща с журналисти, съпътстваща изложението.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини