New Volvo XC40 - exterior

Volvo представи компактния кросоувър Volvo XC40 с хибридна и изцяло електрическа версии.

Заедно с новия автомобил Volvo анонсира услугата Care by Volvo с нов бизнес модел: плащайки определена месечна сума, собственикът може да заменя автомобила с нов на всеки 2 години.

Кросоувърът Volvo XC40 е характерен със свежия си дизайн и особеното внимание и към най-малките детайли. Така например, пространството в купето е максимално използвано: поставени са допълнителни отсеци, като приятно впечатление създава мястото за поставяне на смартфон с възможност за безжично зареждане.

Автомобилът разполага с полуавтоматичното управление Pilot Assist, комплексната система City Safety, предупреждаваща за опасност от нежелано напускане на пътното платно, технологията Cross Traffic Alert за предупреждение за движещи се насреща товарни или колони от товарни автомобили и други технологични нововъведения.

Първоначално на пазара ще бъдат предложени Volvo XC40 с два вида 4-цилиндрови двигатели от фамилията Drive-E – дизеловия D4 и бензиновия T5. Освен това новият кросоувър ще бъде първият модел от този бранд с 3-цилиндров двигател.

Малко по-късно ще започнат продажбите и на хибриден, както и на изцяло електрически модели. Производството на Volvo XC40 започва още този ноември в завода Volvo Cars в град Гент, Белгия.

Особено интересна е новата услуга Care by Volvo, с която собствениците на кросоувъра забравят всички формалности, като застраховка, разсрочено плащане, данъци и т.н. Достатъчно е потребителят да направи поръчка онлайн, да вземе новия автомобил от най-близкия автосалон и да го напусне, шофирайки новия автомобил.

В зависимост от региона, пакетът Care by Volvo по желание може да включва техническо обслужване, миене, зареждане, почистване на автомобила и други подобни.

Абонатите на Care by Volvo могат да дават автомобила на приятели и роднини чрез използването на нова технология за цифрови ключове.

Новата програма първоначално ще се предлага в Швеция, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Норвегия, Полша и САЩ, а по-късно и в други региони. Месечната цена на Care by Volvo ще бъде стандартизирана в рамките на Европейския съюз.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари