fbpx
12.8 C
София

VW променя логото си за първи път от 2000-ната година

Най-четени

Спомнете си как през 2013г. Apple реши да промени начина, по който изглежда iOS, като се отдалечи от „скеумофорните“ дизайни, имитиращи 3D и премина към така наречения „плосък дизайн“?

Е, изглежда, че и в автомобилния свят най-накрая се засилва тази тенденция, макар и шест години по-късно. По-конкретно, Volkswagen променя логото си, преминавайки от синьо-белия знак VW към плоско, черно-бяло лого и планира да направи неговия дебют официално на превозно средство на компанията във Франкфурт, според доклад, публикуван в четвъртък от Autoweek.

Това не означава, че ще видим логото за първи път. То се използва за рекламната кампания на концерна Hello Light, както и в някои прототипи на превозни средства, но първият автомобил, който ще го получи, вероятно ще е новия MkVlll Golf

И ако промяната на логото на един производител, не прави тенденция, то два вече правят. Lotus също променя своето лого, като при него отново промяната е към нова, опростена, минималистична и плоска версия.

И двете нови лога, са достатъчно познати, за да бъдат разпознаваеми, но същевременно и достатъчно различни, за да помогнат за създаване на усещането за промяна, в умовете на клиентите, и предполагат нова ера и за двете компании. VW е загрижен да се дистанцира от скандала Дизелгейт, а Lotus сега с подкрепата на Geely иска да бъде приемана по-сериозно, когато става дума за качествени автомобили.

Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Бахти
Бахти
2 години

Така се получава, когато се толерират джендърите с плоски мозъци…

Капитализъм
Капитализъм
Отговор на  Бахти
2 години

Точно така, обвини джендърите, европейците и гейовете за смяна на едно лого. Лекувайте се докато е време!

(*)
(*)
2 години

Всеки си носи славата: VW с „чистите дизели“, Lotus с „качествените автомобили“.
Колкото и да си сменят логото.

Капитализъм
Капитализъм
2 години

Нормално е, времето на сенките и градиентите отмина, сега се върна онова, което беше модерно през соца. Наскоро пусках постери на един американец от нашия соц и той каза, че му изглеждали супер модерно. Човека не схваща, че през цикли старото става модно.

След 20 години с повече холография и добавена и виртуална реалнст, ще ни трябва масово връщането на тези 3D дизайни и сенки, които сега махат.

Shit manufacturers say!
Shit manufacturers say!
2 години

с новото си лого „ще се изсерат на изметеното“! Старото лого изглежда по-красиво!

тъй-тъй
тъй-тъй
2 години

Фолксваген – измамниците на автомобилния свят. Благодарение на Фолксваген разбрахме, че прехвалените немски инженери са просто едни мошеници. Все пак Фолксваген направи и едно хубаво нещо – напълно унищожи дизеловия двигател и направи използването му при леките автомобили крайно нежелателно. Понастоящем започва втора част от дизеловата измама – оказа се, че и след преустройството на дизелите, инженерите отново са поставили система за заблуда на измервателната апаратура и сега в САЩ всичко започва отначало – нови дела, нови глоби… Последните качествени автомобили на фирмата бяха Голф 2 и Пасат Б4, след това концернът започна политиката си на програмиран живот на детайлите… Виж още »

Капитализъм
Капитализъм
Отговор на  тъй-тъй
2 години

Искаш кола от нисък клас за издържа повече от 10 години? Това за кой век е валидно?

За 10 години повечето от колите в момента по улиците ще са забранени!

тъй-тъй
тъй-тъй
Отговор на  Капитализъм
2 години

До средата на 90-те години беше пълно с автомобили от нисък клас, които спокойно издържаха над 10 години.

Cern
Cern
Отговор на  тъй-тъй
2 години

“Издържаха” и тровеха хората. За пари си продавате здравето, на вашите деца и на всички граждани. Алчни хора, бездушни и маргинализиращи се…

Карайте колело, яжте марули, чистете боклука пред блоковете си. Кога ще станете хора?

Нови ревюта

Подобни новини