Windows 11 идва! Но Windows 10 е още тук и можете да го вземете съвсем евтино!

0
2267

На 24 юни тази година Microsoft ще представи своята нова операционна система Windows 11. Всички имат големи очаквания относно тази ОС, но всичко което видяхме от изтеклия дисков образ на Windows 11 е актуализираният потребителски интерфейс на Windows 10, без да е променяна основната инфраструктура на операционната система. Основните промени са в старт менюто, таскбара, уиджетите иконките, като по всичко личи че няма промени в традиционния профил на приложенията. Напълно е възможно Microsoft междувременно да е направил редица промени в своята нова операционна система и ще трябва да изчакаме до 24-ти юни, за да разберем всичко.

Така или иначе, в близко бъдеще Windows 10 все още ще продължи да бъде най-често използваната и най-добрата операционна система. Вече се появи информация, че миграцията от Windows 10 към Windows 11 ще бъде безплатна и ще може да бъде осъществена по всяко време.

Интернет магазинът Godeal24 предлага един безопасен и съвсем икономичен начин да инсталирате на новия си компютър оригинален софтуер, както и да направите ъпдейт на своите компютри, работещи под управлението на стари версии на Windows, които вече не се поддържат от софтуерния гигант. Магазинът дава възможност да си купите оригинален продуктов ключ за Windows 10 или други продукти на Microsoft при една изключително ниска цена.

45% отстъпка за всички изброени по-долу версии на Windows 10 при използването на електронен купон с кода SGO45

Това е едно изключително изгодно предложение, при което важи огромната 45% отстъпка за всички версии на Windows 10, които се предлагат на пазара и сега можете да направите ъпдейт, без да се притеснявате за цената.

60% отстъпка за Microsoft Office при използването на кода SGO60

Вземете ежедневно използвания и много ценен пакет от офис софтуер на Microsoft, за да можете да работите по-ефективно и по-лесно. По време на започналата вече промоция GoDeal24 Mid-Sale Sale можете да вземете продуктовите ключове за този офис софтуер с невероятната отстъпка от 62%. Изберете си някой продукт от серията MS OFFICE 2016 или 2019 и се възползвайте от наистина голямата отстъпка.

Може би искате да направите работата и ученето с помощта на вашият персонален компютър по-удобни? Може би желаете да поддържате компютъра си чист и безопасен? Няма проблеми! Ние предлагаме разнообразие от мощни софтуерни инструменти при горещи цени и при до 90% отстъпка при тази наша лятна промоция. Този софтуер можете директно да изтеглите и инсталирате без да използвате каквито и да било електронни купони с кодове. Не пропускайте шанса си.

Godeal24 предлага отлично обслужване на клиентите, а разплащането може да стане по много начини, включително чрез Paypal и кредитна карта. Малко след като направите поръчката, получавате стоката директно на вашия имейл.

Ако възникнат каквито и да било проблеми или просто имате въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение и ще ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес [email protected], с който да споделите проблема, с който сте се сблъскали.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!