Windows 11 излезе и Godeal24 представя най-евтините начини да преминете към Windows 11

0
2146

Windows 11 от няколко дни е с нас и донесе редица нововъведения и промени в сравнение с предишните версии на операционната система на Microsoft. След около половин десетилетие софтуерният гигант представи нов облик на интерфейса, нов начин за организиране на многозадачната работа, по-различна комуникация. Новата ОС е по-добре оптимизирана и предлага по-висока производителност, което е особено ценно за геймърите. Ако имате Windows 10, ще бъдете подканени да се актуализирате, като можете да направите това и ръчно. Ако по някакви причини не харесате Windows 11, можете да се върнете към оригиналния Windows 10.

Но какво можете да направите, ако нямате Windows 10? Е, има само два начина да получите новата Windows 11. Първият е да закупите  новата ОС Windows 11 или да надградите предишната легална Windows 10 до по-новата версия. Специално за потребителите, които използват по-стари версии на Windows и биха искали да се обновят, обръщаме внимание на специалните предложения на интернет магазина GoDeal24.com, който предлага продуктови ключове за софтуера на Microsoft на практика за жълти стотинки.

Вземете Windows 10 още сега само за $7,53 или Windows 11 за $19,46

С визия да предлага възможно най-добрата цена онлайн магазинът GoDeal24.com е подготвил специални предложения за всички потребители, които се интересуват от новия Windows. Това са оферти, които трудно могат да бъдат отхвърлени. Преценете сами!

 

Още сега можете да вземете продуктов ключ за новата Windows 11, при това само за $19

При използването на кода SGO45 получавате 45% отстъпка

60% отстъпка при използването на кода SGO60

Помощни програми за вашия компютър

Пазаруването в GoDeal24 е съвсем лесно. След поръчката и заплащането получавате продуктовия ключ директно в електронната си поща. Няма куриер и не се налага да чакате няколко дни. Ако имате въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви помогне по всяко време. Просто изпратете имейл на адрес [email protected].

Можете да използвате най-удобния за вас начин за разплащане, като доставката, разбира се, е безплатна. Изброените дотук продуктови ключове са търсени изключително много и по-горните предложения са валидни само до изчерпване на количествата. Побързайте!


Платено съобщение  


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!