Windows Live Messenger за iPhone?

0
24

Спомняте ли си, че през декември месец на миналата година в Neowin се появиха слухове, че от Microsoft планират приложение Windows Live Messenger, което да работи на iPhone? E, днес ще научите доста повече.

В интернет, отново от Neowin, бяха пуснати екслузивни screenshot-ове от официалната версия на Windows Live Messenger за iPhone. Според информацията, приложението ще се появи на пазара през месец юни заедно с целия пакет Windows Live Wave 4.

Освен това, утре се очаква от Microsoft да анонсират новата версия на програмата Windows Live Messenger, но потребителите няма да могат да я използват поне до появата на публичната бета версия, планирана за юни месец. Предварителна и ограничена бета версия се очаква да има през месец май.

Приложението Windows Live Messenger за смартфона iPhone ще включва най-различни възможности, между които споделяне на снимки, чат, социален поток за потребителите и други. В социалния поток се очаква да бъдат социалните мрежи Facebook и Twitter. Приемането и получаването на файлове също е улеснено.

По-долу ще откриете снимки, показващи възможностите на версията на Windows Live Messenger за iPhone-и.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари