8.1 C
София

Байерн ще се възползва от възможностите на SAP HANA

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Най-успешният футболен клуб в Германия и един от най-големите в света, Байерн (Мюнхен), сключи сделка със SAP за осигуряването на корпоративен софтуер и продукти за изготвянето на анализ на представянето на спортистите.

Партньорската сделка е продължение на сътрудничеството между баварския футболен гигант и технологичната компания, след като Байерн се убеди в успеха на един такъв съюз след използването на серията от програмни продукти SAP Customer Relationship Management (SAP CRM), която помагаше за по-добрата връзка между феновете на отбора и клуба. По условията на новата сделка, Байерн ще се възползва вече и от силата на аналитическите възможности на SAP HANA, за да извлече максимума при анализирането на представянето на играчите, проследяване на различни здравни показатели на футболистите и цялостно подобряване на мениджмънта в клуба.

„SAP разполага с технологията, която ще ни помогне в три важни посоки: оптимизиране на бизнес процесите с цел популяризирането ни и разширяване на бизнеса ни в световен мащаб, ще помогне на отбора ни да остане във форма на най-високо ниво, и ще предостави на феновете ни възможно най-доброто изживяване“, сподели при обявяването на сделката Карл-Хайнц Румениге, изпълнителен директор в клуба, бивш футболист на Байерн и носител на КЕШ, Междуконтиненталната купа и Европейски шампион с отбора на ФРГ през 1980г.

„Нашият клуб има 292 млн. фенове по целия свят, в това число 9.4 млн. в САЩ. Ние имаме амбициозни цели, както по отношение на спортните постижения, така и в преследване на успехи в бизнеса ни и желаем да вдъхновяваме хората по целия свят“, добавя Румениге.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини