fbpx
2.8 C
София

Гласовата технология Siri дебютира и в колите на Holden

Най-четени


Най-новата кола на Holden (дъщерна компания на Дженерал Мотърс, действаща на австралийския пазар) – Barina CDX е първата кола в Австралия, която получава пълна интеграция с технологията на Apple – Siri Eyes Free.

Чрез MyLink (развлекателна система на Holden), шофьор разполагащ с iPhone работещ с iOS 6, може устно да инструктира Siri да изпълни редица задачи. Това включва дейности като осъществяване на повиквания и изпращане на текстови съобщения, както и задачи като четене от графика за седмицата, актуализиране на Facebook или Twitter статуса, определяне на дестинация, състоянието на трафика в определена област, или просвирване на определена песен.

Красотата на Siri е, че не е нужно да запомните специфични гласови команди за да го използвате, тъй като той разчита на модерна обработка на речта, за да разбере какво се изисква.

За да използвате Siri в Holden Barina CDX, първо ще трябва да свържете вашия iPhone с информационно-развлекателна система MyLink през Bluetooth. Щом това е направено, единственото което е нужно е да се натисне бутонът за гласово активиране на волана, и ще можете да използвате повечето от функциите на вашия iPhone без да сваляте очи от пътя или ръцете си от волана.

Holden Barina CDX е на разположение както в хечбек, така и в седан вариант, с цени на дребно съответно $ 20 940 и $ 20 990.

Не можете да си позволите нова кола? Все пак можете да получите достъп до Siri на вашия iPhone, докато шофирате, законно, с помощта на жична или безжична слушалка.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини