Голямата разпродажба на Godeal24 по случай 11.11: вземете Windows10 и Office 2021 при съвсем ниска цена, както и оригинална Windows 10 само за $6,11

0
932

Датата 11-ти ноември може и да изглежда далече, но за многобройните потребители и купувачи от целия свят съвсем не е рано да започнат да планират какви да бъдат техните покупки по време на най-голямата онлайн разпродажба. Това е разпродажбата от 11-ти ноември (11.11) известна и като Double 11. Ако търсите начин да увеличите продуктивността си до едно по-високо ниво, най-добре ще ви помогне платформата на Microsoft. Софтуерният гигант предлага водещи решения за вашата електронна поща, електронни таблици, текстови документи и още много други. С идването на ОС Windows 11, извършването на базираната на компютри работа става още по-лесно от всякога. Сега е най-подходящото време на си вземете най-полезните за вас програмни продукти. Ето че сега Godeal24 предлага своята голяма разпродажба по случай 11.11 за продуктите на Microsoft, която ви дава възможност да увеличите производителността си и да започнете да работите с с официалните и оригинални най-нови продукти на Microsoft.

Това е една огромна промоция с големи отстъпки за всички аспекти на най-полезния и популярен софтуер. Така например, най-популярната към днешен ден ОС Windows10 Pro можете да вземете само за $7,42, а ако вземете няколко продуктови ключа наведнъж, предлагаме много изгодни отстъпки. Ако не искате просто да надграждате до Windows 11 и възнамерявате да инсталирате тази операционна система от нулата, на чист системен диск, можете да я вземете само за $11,11. Това е най-новата операционна система на Microsoft, която софтуерният гигант непрекъснато надгражда и подобрява.

Windows 10 и Windows 11 Home при най-добри цени: до $6,11 на персонален компютър

Оригинални Microsof Office 2021 при цена едва $13,22

Отстъпка от 62% за софтуерни комплекти с Microsoft Office при използването на кода SGO62

До 50% отстъпка за различните версии на Windows при използване на кода SGO50

Допълнителен софтуер: най-добрите програмни инструменти

Още софтуерни инструменти можете да намерите ето оттук

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!