fbpx
10 C
София

Държавна агенция „Електронно управление“ отличена за Кампания с кауза COVID 19

Най-четени

Държавна агенция „Електронно управление“ е отличена в Категорията „Кампания с кауза COVID 19“ на Шестото издание на b2b Media Awards 2020“, една от силно оспорваните категории в тазгодишното издание. Извънредната медийна информационна кампания за онлайн безопасност и кибер култура на ДАЕУ по време на извънредната обстановка беше забелязана и оценена от журито. Иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и ефективност на начина, по който са били комуникирани, бяха част от критриите при оценка на кампаниите.

Инициативата на ДАЕУ с полезни съвети и добри практики за киберсигурност и кибер отговорно поведение в дигиталната работа и общуване беше насочена към максимално широка аудитория в цялата страна

Използвайки различни комуникационни канали и социални мрежи, Кампанията популяризира препоръки за безопасна дистанционна работа сред гражданите, бизнеса и администрациите и насърчи електронната комуникация в периода на превантивните епидемиологични мерки, приканвайки гражданите и бизнеса да използват активно електронни административни услуги.

По време на Кампанията, подкрепена и от Столична община, на централни спирки на столичния Метрополитен бяха поставени информационни табла, с полезни съвети, насоки и необходими умения при дистанционна работа и общуване, защита на личната информация в онлайн пространството, основни принципи и правила за разумно поведение в дигиталното пространство. Инициативата на ДАЕУ получи подкрепата на Европейската полицейска служба (Европол), чиито материали също бяха използвани за информираност на обществото.

Връчените отличия в близо 30 категории в Шестото издание си поделиха компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас. ДАЕУ е единствената държавна администрация взела участие в конкурса.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини