21.3 C
София

Е-магазин предлага видео връзка с продавачи

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Шведската компания 3 Sweden е изградила мост над бездната между електронната търговия и физическите магазини чрез електронния й магазин 3LiveShop.

Новият сайт предлага на купувачите директен контакт на живо с видео връзка с продавачи. Както се вижда на видеозаписа долу, услугата е възможна благодарение на изработени по поръчка touchscreens за продавачите, чрез които последните могат да „влачат” на екрана снимки на телефони, които компанията продава и да отговарят на въпроси за тях.

Сайтът е най-новото начинание за добавяне на човешки елемент към уеб базираните транзакции. Е-търговците вече правят това, използвайки възможностите за двустранна комуникация, които предоставят социалните мрежи.

Какво е вашето мнение? Мислите ли, че това е добра идея?

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини