fbpx
13.5 C
София

Какво ново предлага NEXT BASKET на бизнеса?

Вградена оптимизация за търсещи машини, складиране на продукти и доставки до 28 държави са само 3 от 340-те вградени функционалности на новата платформа за онлайн магазини.

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Начините да превърнете един онлайн магазин в инструмент за реални печалби съществуват… Стига да успеете да ги откриете, да ги съберете на едно място, да се научите да ги използвате и да имате ресурса да се учите от грешките си.

Първата и основна задача на нидерландската платформа NEXT BASKET е именно да предложи на предприемачите по-пряк път към устойчивия онлайн растеж. А този пряк път съдържа в себе си технологии, експертиза и подкрепа през всяка една важна стъпка – от ценообразуването до маркетинга и счетоводството.

Какво ни очаква със старта на NEXT BASKET през 2023 година? Какви ще са новите възможности, от които могат да се възползват производители, предприемачи и търговци? Предстои ли да видим цялостна трансформация на eCommerce индустрията в Европа? Днес отговаряме на всички тези въпроси.

Решения, предлагани за първи път в световен мащаб

През 2022 година е трудно да предложиш на пазара нещо, което все още не съществува. Но – очевидно – не и невъзможно. Бърз преглед на конкуренцията ни показва, че NEXT BASKET идва с няколко изцяло нови концепции за развитието на бизнеса, а именно:

 • Комбинация от складови услуги, изработка и поддръжка на онлайн магазин;
 • Отваряне на онлайн магазин в множество държави с осигурена доставка;
 • Готово софтуерно решение за използване на стоката във физическия магазин за онлайн поръчки;
 • Готово интегрирана собствена ERP система към онлайн платформата.

Така създадената концепция предлага реализиране на многоканална търговия без ограничения във броя точки за продажба, броя продукти и броя езикови версии на сайта.

Решения, събрани за първи път в една платформа

Макар и да съществуват под една или друга форма, повечето функционалности за онлайн продажби остават далеч от масовия потребител поради липса на знания, опит или ресурс за тяхното използване. Това е още една стъпка нагоре, която NEXT BASKET прави, за да предложи на партньорите си готови за използване функции като:

 • Вградени SEO и маркетингови автоматизации;
 • Автоматичен превод на сайта на множество езици;
 • Надежден генератор на продуктови и категорийни описания;
 • Готово дропшипинг решение за онлайн продажби на стоки, които не са налични в собствен склад;
 • Специализиран софтуер за следене на цените на продуктите в конкурентни сайтове;
 • Готови дизайнерски теми за всеки тип стоки;
 • Изградена афилиейт система и др.

Ако трябва да бъдем съвсем точни, списъкът с функционалности на NEXT BASKET обхваща 340 различни възможности. Към тях прибавяме 90 готови интеграции с външни приложения и 112 различни платени и безплатни бизнес услуги. А това, което получаваме, е един изцяло нов начин, по който съвсем скоро ще може да се прави търговия в Европа – дори и без никакъв предходен опит. Първите онлайн магазини в платформата ще бъдат готови до месеци, а сайтът на NEXT BASKET е отворен за запитвания и изцяло достъпен на български език.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини