По случай китайската Нова година Godeal24 предлага големи отстъпки: Windows 10 само за $6,12 и доживотен MS Office 2021

0
1104

Ако работите на свободна практика или просто ви се налага да инсталирате нов офис софтуер, Microsoft Office е най-популярният програмен продукт, който многократно повишава вашата продуктивност. Ние предлагаме продуктови ключове със съответните лицензи за Word, Excel, PowerPoint и т.н. Вече не е необходимо да търсите различни безплатни хакерски активатори и опасни Office компилации, в които на практика винаги има някакъв малуер. Сега, по време на голямата разпродажба на Godeal24 по случай китайската Нова година можете да си вземете оригинален и евтин Microsoft Office – както най-новият Office 2021, така и предишният Office 2019. Хубавото е, че по време на тази промоция Office 2021 може да се вземе само за $24,25, а Office 2019 – за $22,25. Ако искате да направите съвместна покупка заедно с приятелите или семейството, можете да изберете комплект от няколко продуктови ключа, като в този случай се предлагат големи отстъпки. По този начин можете да вземете продуктов ключ за Office 2021 само за $13,05/PC! Почти всички потребителски компютри работят предимно под управлението на операционната система Windows 10 Pro, оригиналната версия на която можете да вземете само за $7,25! Но най-изгодна е комбинацията от Windows 10 Pro за два компютъра, при която цената на единия продуктов ключ възлиза на едва $6,25, като в крайна сметка икономисвате над 90% в сравнение с предлаганото в магазините на Microsoft.

След като транзакцията приключи, Godeal24 незабавно ще ви изпрати на посочената от вас електронна поща имейл с кода за активиране на избрания от вас програмен продукт. След неговото активиране можете веднага да започнете да го използвате. Ако имат някакви въпроси, можете да се свържете с екипа  на  Godeal24 за техническа поддръжка, който работи в режим 24/7 и бързо ще ви помогне да си решите проблема. Кликнете върху линка на това голямо събитие, за да научите повече относно разпродажбата на Godeal24 по случай китайската Нова година

Ограничени във времето продажби: оригинален Windows 10 Pro за само $6,21

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използването на кода SGO50 

Отстъпка от 62% за софтуерните пакети с Microsoft Office при използване на кода SGO62

Най-добре продаваните софтуерни инструменти за персонални компютри

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!