fbpx
4.7 C
София

Разкриха новите emoji-та, които ще се появят през 2020

Най-четени

Ако настоящите 3178 emoji-та не са достатъчни, тази година ще можем да използваме още десетки нови иконки. Точният брой е 177, но той включва и разновидностите за пол и цвят на кожата при някои иконки.

Феновете на животните ще се зарадват да видят нововъведения като черни котки, полярни мечки, бобри, бизон и тюлени. В селекцията са включени и няколко вече изчезнали видове – птицата додо и мамут. Вече ще има emoji за хлебарка, муха и червей.

Ще бъдат добавени и редица нови храни – боровинки, маслини, чушки, хляб, фондю, тамале и прочие

Има и допълнения в категорията „Други“. Това са предмети, които не попадат във вече установените няколко категории. Ще видим капан за мишки, магическа пръчка, военна каска, барабани, бумеранг, стълба, кукички за риба, кофа, надгробен камък, дори и гума за отпушване на мивка.

Може да видите как ще изглеждат всички нови емоджита във видеото най-отгоре. Дизайнът им ще се различава според устройството и приложенията. Показаните приличат най-много на тези, които виждаме в WhatsApp/iOS. Emoji версия 13 ще се появи по-късно тази година, като точният момент зависи от конкретната платформа.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Джони
Джони
1 година

Кой го интересува

Кольо
Кольо
Отговор на  Джони
1 година

Да верно, гледам мъж в женски дрехи и жена в мъжки на картинката, освен това въпреки мустака на мъжа, формата на лицата изглежда по-скоро детска… А още съм пускал видеото, да видя всичките извращения.

TNT
TNT
1 година

пе де ра зи дебнат отвсякъде

Нови ревюта

Подобни новини