Специалната лятна разпродажба на Godeal24: продуктовият ключ за Windows 10 струва едва $6,14

0
427

Наскоро Microsoft съобщи, че през месец януари 2023 година спира поддръжката на операционната система Windows 8.1, което означава, че софтуерният гигант повече няма да предлага корекции и актуализации по безопасността за тази ОС. По този начин вашият компютър може да стане лесна мишена за хакерите и неговият базов софтуер няма да бъде актуализиран. Преди да настъпи този ден можете да надстроите вашата ОС до Windows 10, която към днешен ден е най-широко използваната операционна система. Въпреки че Windows 11 вече е налична, Microsoft възнамерява да поддържа Windows 10 поне до края на 2025 година, като през това време потребителите могат през следващите няколко години да бъдат спокойни за своята информационна безопасност, като дотогава ще продължат да получават различните нововъведения и пачовете по безопасност.

Искате ли да получите оригинална и легитимна ОС Windows или Microsoft Office при съвсем ниска цена?

Ако вашата компютърна система не поддържа безплатното надграждане до Windows 10, то тогава по-добре не пропускайте лятната разпродажба на Godeal24! В Microsoft Store операционната система Windows 10 се предлага при цена $199,99, но от Godeal24 можете да я вземете само за $7,42! А ако се налага да надградите няколко компютъра едновременно или решите да я вземете заедно с вашите приятели, то можете да вземете комплекта от 5х продуктови ключа за активирането на Windows при цена на единия само $6,14! Да добавим, че по този начин получавате една съвсем легална операционна система, която Microsoft поддържа до края на нейния технологичен живот. Да напомним, че Microsoft позволява на легитимните ОС Windows 10 безплатно обновяване до Windows 11. Ако погледнем официалния уеб сайт на Microsoft ще видим, че лицензът за най-новия Office 2021 Pro струва $439,99, а по време на лятната разпродажба на Godeal24 продуктовият ключ с лиценз за активирането на същия Office 2021 Pro може да се взема само за $25,61! Има възможност да се купи и комплект от 5х продуктови ключа, като в този случай цената на единия е само $13,52 на компютър.

Специални предложения за Windows и Office. Времето за тяхното закупуване е ограничено!

Колкото повече купите, толкова повече ще спестите! Предлаганите комплекти са много изгодни!

Комплекти с отстъпка до 67% при използване на кода SGO62

За да удовлетворят желанията на всички потребители магазинът предлага различни версии на ОС Windows, които по-добре отговарят на различните хардуерни конфигурации, независимо дали става дума за лична работа или за бизнес. Можете да намерите не само най-широко използваната Windows 10 Pro, но и най-подходящата версия на Windows 10 Enterprise за бизнеса, Windows Server и т.н.

До 50% отстъпка при използване на кода SGO50

Godeal24 е добре комплектуван професионален интернет магазин с обширен каталог включващ 100% гарантирани и законни продуктови ключове с лицензи за активирането на най-разнообразен софтуер. По този начин можете да получите с над 80% отстъпка за най-често използвани софтуер, като той си е напълно легален. И още, магазинът предлага не само най-популярните Windows OS и Office, но и друг по-различен софтуер, включително програмите на IOBIT, софтуерът на Ashampoo и други.

Удобни компютърни инструменти при най-ниски цени!

Godeal24 е онлайн магазин, който продава продуктови ключове за операционни системи, офис софтуер и за игри. Процесът на пазаруване е съвсем лесен – след заплащането кодът на продуктовия ключ се изпраща във вид на имейл в рамките на само няколко минути. Нашият екип за техническа поддръжка работи в режим 24/7 и е готов по всяко време да помогне и да отговори на зададените въпроси.

Със своите висококачествени продукти и професионални услуги, Godeal24 получи оценка от 4,9 и 98% рейтинг на удовлетвореност от TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите. С нас можете да се свържете на адрес [email protected].


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!