Черният петък на Godeal24: доживотен Office 2021 и оригинален Windows 10 само за $5,62! Има и софтуер с до 62% отстъпка

0
3753

Навярно очаквате идването на Черния петък, за да си купите любимите неща? Но Черният петък не е само отстъпки за дрехи, козметика, мебели и други подобни. Има и софтуер, който ви очаква с огромни отстъпки. Ако за по-евтино сте си избрали нов компютър без операционна система или искате на направите ъпдейт на старата машина, не пропускайте Черния петък на Godeal24!

Ако искате да актуализирате своя офис пакет и да използвате най-новото в тази сфера, не изпускайте момента. Най-новата версия на Microsoft Office Pro с цена на дребно $439,99 сега можете да вземете само за $24,25 по време на голямата разпродажба на Godeal24! Това е най-ниската цена на годината и ако я изпуснете, ще трябва да чакате цяла една година, за подобна много ниска цена. Ако закупите продуктовите ключове за Office 2021 Pro за пет персонални компютъра, то можете да ползвате допълнителна отстъпка, благодарение на която един продуктов ключ за 1 PC ще ви излезе само $13.05! Има и версия на Office за Mac компютри с отстъпка до 62%. Не се притеснявайте от ниската цена: Godeal24 гарантира оригиналността и законността на предлаганите продуктови ключове. Godeal24 предлага специализирана търговска платформа, от която можете да закупите съответния продуктов ключ, да изтеглите избрания софтуер от сървърите на производителя и след това да активирате този софтуер с получения по електронната поща продуктов ключ, включващ съответния лиценз. По този начин получавате 100% информационно безопасен и абсолютно оригинален софтуер. Godeal24 осигурява техническа поддръжка по време на закупуването и използването на всеки продуктов ключ, както и доживотно следпродажбено обслужване в режим 24/7. Доживотно обслужване означава, че ще го получавате докато изтече технологичния живот на съответния софтуер! Споделете това много изгодно приложение със семейството и приятелите.

Ограничени количества! Вземете оригинален Microsoft Office 2021 само за $13,05

Вземете оригинална ОС Windows 10 Pro само за $5,62!

Отстъпка от 62% за комплект с Microsoft Office при използване на кода SGO62

Отстъпка от 62% за Microsoft Office за Mac при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на ОС Windows при използване на кода SGO50

Софтуерни инструменти на най-добра цена

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!