fbpx
11.8 C
София

eBay предприе най-радикалната промяна в дизайна си от доста време

Най-четени

Най-популярният аукционен сайт eBay реши да модернизира облика си и предприе най-радикалната промяна от създаването си. В новия дизайн са включени и услуги, които до момента отсъстваха. Една от тях е специален новинарски поток с продукти, от които потребителят би могъл да се интересува. Те са представени във вид, вдъхновен от Pinterest, съобщи Mashable.

Новата стратегия на eBay е да обвърже купувачите по-тясно и да предостави на търговците по-пряк път до техните клиенти. Аукционният сайт събира данни за вашите покупки и използвания на търсачката, създава профил на интересите ви и предлага сходни продукти във вид на безкрайна страница, която се разгъва сама надолу, когато наближите края й. По подобен начин работи и търсачката за изображения на Google. Този поток от продукти може да бъде настройван по желание на потребителя, за да се ограничи списъкът до предложения от определени категории.

Ръководството на eBay представя промяната като естествена еволюция, която следва очакванията на потребителите и световните тенденции. Логото също е модернизирано, но eBay все пак запазва разноцветните букви в него.

С обявяването на новия дизайн сайтът не пропусна да спомене и някои статистически данни за работата си. Активните потребители вече са 100 милиона. От тях 25 милиона са там за да продават, а за една година транзакциите достигат 70 милиарда долара. Половината от оборота се генерира извън Съединените щати.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Redmi Note 11 – пореден Xiaomi хит в средния клас

По същество Redmi Note е самостоятелна марка. Да се каже, че това непременно са смартфони с по-големи екрани, отдавна е невъзможно - включително и...

Подобни новини