Facebook тества работни чатове за Mac и PC

0
71

Вчера на пети октомври, 2017 година в често задавани въпроси на Facebook бе открита информация за нова разработка на компанията, която към момента е ограничена за потребителите.

Става дума за работни чат-стаи за Mac и PC.

Те включват в себе си не само основните клиентски функции на месинджъра, но и съвместно използване на работния екран с настройваем достъп до транслираните файлове.

Според Facebook, приложението поддържа устна реч, видео-разговори, споделяне на екрана, настройваеми уведомления за натискане и директен чат в група.

Що се отнася до новите екранни функции за съвместно използване, TechCrunch отбелязва, че потребителите могат да контролират областта с интерактивни части на екрана и откриване на работна група с достъп само до определени файлове.

Това се дължи на съображенията за сигурност. Услугата на компанията ще струва от 1 до 3 долара, в зависимост от хост-компанията. Училищата и нетърговските организации ще използват приложението безплатно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари