9 C
София

HBO Max ще бъде достъпен за Xbox One и Playstation 4 още в самото начало

Най-четени

Новата поточна услуга HBO Max от WarnerMedia стартира по-късно този месец и вече стана ясно, че приложението ще бъде достъпно за конзоли. Вчера WarnerMedia обяви, че HBO Max ще има специални приложения както за Xbox One, така и за Playstation 4, когато услугата стартира на 27 май. 

HBO Max ще предостави съдържание от архива на HBO и WarnerMedia. Това означава, че заглавия като South Park, Rick and Morty и The Boondocks, както и предстоящата предистория на Game of Thrones, която се фокусира върху династията на Таргариен, както и всички филми от Studio Ghibli ще бъдат включени в каталога. Месечния абонамент ще струва $14.99; тези от вас обаче, които ползват HBO Now – услугата ще бъде включена.

Разбира се, поддръжката на конзоли не е изненадваща, като се има предвид, че HBO Now и HBO Go вече имат приложения за конзолните платформи. Любопитното е, че след проучване на Strategy Analytics (посредством 9to5Google) от миналата година стана ясно, че конзолите на Sony и Microsoft са сред най-полярните устройства за поточни услуги.

Освен обявената поддръжка на гореспоменатите платформи, HBO Max също ще бъде достъпен и за Samsung Smart телевизори. Преди това, WarnerMedia също обяви, че приложението ще бъде достъпно и за “традиционни” платформи като iOS, Android, Android TV, Apple TV и Chromecast.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини