IBM анонсира новия тип безплатни акаунти IBM Cloud Lite за използване на нейните безплатни технологии.

Акаунтът IBM Cloud Lite предоставя неограничен достъп към екосистемата от облачни услуги на компанията. Новият тип акаунти е безплатен и остава безплатен без никакви ограничения във времето на неговото използване.

Lite акаунтът включва:

  • 256 MB памет в Cloud Foundry и 2 GB в Kubernetes
  • Достъп до онлайн услугите на IBM: API Connect, Watson Conversation, Watson Discovery, Internet of Things Platform, Data Science Experience и още много други
  • Удобни помощни функции – автоматично преминаване в икономичен режим при престой, освобождаване на памет и други подобни за по-добро управление на предоставените ресурси
  • Мониторинг на използвания ресурс и предупреждение при доближаване на лимита

IBM счита, че Lite акаунтите са великолепна възможност за обучение за работа с облачните услуги и за по-близко запознаване с ИИ IBM Watson. Новите акаунти са особено подходящи за тестването на IBM Сloud в собствените приложения, както и създаването на POC (Proof of Concept) с използване на IBM Cloud компонентите.

Важно е да отбележим, че при регистрирането на Lite акаунт не се налага въвеждането на данни за кредитни карти, от които биха могли в бъдеще да бъдат изтеглени някакви средства.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари