Intel прекратява провеждането на ежегодните си срещи IDF

0
32

В началото на тази седмица Intel обяви, че ежегодните срещи на компанията Intel Developer Forum вече няма да се провеждат. Така компанията слага край на събитие, което Intel провежда вече 20 години, съобщава ZDNet. Тазгодишното издание на IDS трябваше да се проведе от 15-ти до 17-ти август в Сан Франциско.

Събитието бе използвано от компанията да представи най-новите си продукти и бъдещите стратегии, последно – стъпването на Intel на сцената на „Интернет на вещите“ и 5G стратегиите им. Последният IDS се проведе миналата година в китайската столица Пекин.

„Intel разшири портфолиото си от събития и реши да пенсионира IDF програмата в стремежа си да продължи напред. Благодарим ви за близо 20 години с Intel Developer Forum! Intel предлага богат набор от ресурси на intel.com, като Resource and Design Center с документацията, софтуера и инструментите за дизайнери, инженери и разработчици. Както винаги, нашите потребители, партньори и разработчици ще трябва да се свържат със своите Intel представители, ако имат въпроси“, пишат от компанията по отношението н прекратяването на IDF.

Както знаете, през пролетта на миналата година, изпълнителният директор на компанията обяви амбициозен завой за Intel, който ще премести фокуса на компанията от политиката им, концентрирана над персоналния компютър към свързаните вещи, дейта центъра и облака. Именно това, посочват и от AnandTech е една от причините компанията да вземе решение за прекратяване на ежегодната си конференция.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари