Днес Microsoft официално обяви, кога ще представи голямото обновяване на операционната система Windows 10.

Това е мащабният ъпдейт Spring Creators Update (Redstone 4), който трябваше да излезе още на 10 април. Обновяването бе забавено поради откриването на критичен проблем – синият екран на смъртта, появяващ се в няколко процента от компютрите.

След дълго мълчание софтуерният гигант най-накрая официално обяви излизането на голямото обновяване за ОС Windows 10, известно с името Spring Creators Update. Това е четвъртият мащабен ъпдейт за „десетката“ и ще излезе съвсем скоро. На 30 април тази година. Това е почти в началото на следващата седмица.

Едно от главните нововъведения на Windows 10 Spring Creators Update е функционалността Timeline, даваща възможност да се запазва историята за използване на компютъра с Windows 10. Става възможно само с два клика да се върне някое от предишните състояния на операционната система.

Да се изтегли и инсталира Windows 10 Spring Creators Update ще може на 30 април. Това може да стане от центъра за обновяванията на Windows 10. Но ще може да се изтегли и дисковият образ на операционната система, с който тя да се инсталира от нулата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари