fbpx
-6.2 C
София

Twitter позволява абониране за бюлетин директно от туитовете

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Twitter придоби услугата за абониране за информационен бюлетин Revue по-рано тази година с надеждата да привлече журналисти и писатели, които искат да споделят съдържание извън ограничението от 280 знака в социалната мрежа. Сега новинарската услуга, вече интегрирана с Twitter, получи важна актуализация.

В своя акаунт Revue обяви, че потребителите вече ще могат да се абонират за имейл бюлетини, просто като щракнат върху връзка в туита. Ако имейл адресът на потребителя е свързан с акаунт в Twitter, той вече може да се абонира за бюлетина с едно щракване, без да е необходимо потвърждаване на имейл адреса. Revue отбелязват, че докато функцията в момента е достъпна само за потребителите на десктоп компютри, съвсем скоро тя ще бъде пусната и за Android и iOS устройствата. Нововъведението идва, след като Twitter тества бутона за регистрация за бюлетин в потребителските профили през август.

Придобиването на Revue от страна Twitter го постави наравно със Substack, която е платена услуга за информационен бюлетин, помагаща на писателите да намерят своята читателска аудитория. Отбелязва се, че популярността на Substack до голяма степен зависи от аудиторията на акаунта в Twitter. Тъй като Revue се интегрира по-дълбоко в интерфейса на Twitter, това може да окаже отрицателен ефект върху бизнеса на Substack. Има вероятност, създателите на съдържание да изберат Revue заради неговото удобство и лесно интегриране в туитовете.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини