Към днешен ден, броят потребители на YouTube превишава 1 милиард души, които редовно гледат най-различни видеоклипове. Тази онлайн услуга принадлежи на Google и е най-популярната от този клас, без достоен аналог в целия свят. Десетки хиляди хора заснемат клипове, публикуват ги в YouTube, които след това се гледат от хора от най-различни региони.

На 1-ви февруари, YouTube изпълни мечтата на всички потребители, като стартира нова дългоочаквана функционалност. Сега жителите на почти всички държави могат да гледат най-популярните телевизионни канали в реално време. Това означава, че за разлика от обикновената телевизия, телевизионните канали с новините сериалите и шоутата, могат да бъдат гледани на смартфона, персоналния компютър или таблета. Това е невероятно удобно и тази функция наистина бе чакана доста дълго. По този начин YouTube става директен конкурент на обикновената телевизия и е трудно да се каже, до какво ще доведе тази конкуренция.

Към днешен ден YouTube TV предлага няколко десетки популярни телевизионни канала с HD и Full HD резолюция, а съвсем скоро започва и с 4К. Достъпни са каналите ABC, CBC, Fox, NBC, Fox News, ESPN, AMC и още много, които засега могат да бъдат гледани в САЩ и англоезичните страни, както и в някои европейски държави.

За 48 часа, за YouTube TV са се абонирали 300 000 души. Само че абонаментът не е безплатен – един месец YouTube TV в САЩ струва $35.

Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари