Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с дата.бг?

Featured Replies

Отваряте ли сайте, кога ще бъде онлайн, имате ли представа?!

МЕрси предварително!

• Отговори 108
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Уж беше за тази вечер. Вече трябваше да е пусната, а врътнаха на още 24 часа.

Пак се оризилиха .. никога не си изпълняват обещаното.

Вчера трябваше да пуснат Датата в 12 часа през нощта, а сега съм в информатиката и с изненада гледам, че не са спазили срока. Пак ще чакаме.

П.П. Йеее, сложих Файърфокс! biggrin.gif

Беше ми писнало от Експлоръра. :)

Редактирано от Deltichko (преглед на промените)

• Автор

6 часа и 45 минути ми дава на мене, няма да го пуснат тия дни сайта май, както е тръгнало..

Според брояча към 5 следобед трябва да е готова. Дано само да не са изтрили всички качени снимки в, защото ще прецакат доста хора. Много ме разочароват, честно казано. За сега само режат от екстрите на сайта.

А иначе браво на Арена! :)

Редактирано от mico (преглед на промените)

Дано,че и аз се изнадих вече. :top secret:

Тук пише още час и половина, а тук - 8 часа. ohmy.gif Май съвсем не са в час... biggrin.gif

edit: Е, дата.бг са неповторими. Браво! Втори като тях няма: Уважаеми потребители, благодарим ви за разбирането и подкрепата, която ни оказвате във вашите писма и още веднъж молим да приемете нашите извинения за закъснението. Добрите новини са, че сме на финалната права и до края на деня пускането на страницата ще е факт.

Редактирано от mico (преглед на промените)

Хем ви боли, хем ви сърби.

Ще чакате/ме.

Който не му отърва - да не влиза.

Ами т'ва сърби, че на няколко пъти беше казвано точен час за пускането и на няколкото пъти не се спази biggrin.gif

послепис: Сега се чудя дали до края на деня ще стане :speak:cool.gif Интересно ми е да видя сайта

Това ше е някаква нова версия на data.Очаквам да е по-бърза търсачката и самия сайт.Предполага се че щом ще е нова версия ще е по-хубава от старата.Щом имат някакви проблеми с пускането на сайта,нямаме избор освен да ги изчакаме.Все пак по-добре късно отколкото никога.

eee нетърпелива работа ле

изпиите 1 вода да се поуспокойте

а иначе дано форума има малко по-добра визия и важните теми се открояват че сега не се търпи

Айде бе .. осрали са.. нема такова нещто.. благодарили на еди кой си .. ми аз как да им пиша че може да ма фатат .. както винаги си серат у крачола..

Ами т'ва сърби, че на няколко пъти беше казвано точен час за пускането и на няколкото пъти не се спази biggrin.gif

послепис: Сега се чудя дали до края на деня ще стане :speak:cool.gif Интересно ми е да видя сайта

И ние сме БЪЛГАРИ макар и извън прделите на родината!!!Дайте ни достъп до всички екстри на сайта!!!Благодаря все пак,че можем да надзърнем тук там. ;)laugh.gif

Нищо ново, от дата.бг никога не са знаели как да си оправят сайта, нито форума. Струва ми се че хората които работят там не са наясно с IT сферата ohmy.gif Дразнещото е че залъгват хората с някакви срокове, на които вече никой не вярва, просто са си некадърници и не заслужават потребителите си. Ами като не могат да се справят. затварят саита за месец и го "оправят" а и дано новият дизайн да не е изакан като флаш колелото преди време

Редактирано от formati (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.