Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сложа теглена тема

Featured Replies

Здравейте... Направих си wordpress блог... Въпроса ми е как да сложа теглена тема? Харесах си ето http://wpmix.com/girls-shopping-wordpress-theme-wordpress-theme/ тази тема,но не знам как да я сложа... Изтеглих я разархивам я и после какво? Много ще се радвам ако ми помогнете... Ето опцийте които ми се появяват Външен вид: Теми Джаджи Extras Редактиране на CSS Мисля ,че е то последната опция защото там има някъв код... Трябва да го изтрия и да напиша този от теглената тема? Така ли щото не ми е ясно.

Редактирано от izkusitelna (преглед на промените)

Как да сложа нова тема е по-смислен въпрос? Изтеглената тема разтваряш на твърдия си диск и после влачиш ръчно в директория C:\xampp\htdocs\ името на папката \wp-content\themes\** нова тема Ако говорим за уеб-сървър, то пак там: httр://www. твоя сайт .com/wp-content/themes/** нова тема После вход в Aдмин-панела > Tема и активация на новата. успех

• Автор

Говоря за wordpress... Моля помагайте спешно ... В чата казаха ,че трябва да си платя за да активирам темата... Може ли линк с безплатни и да ми обясните как да ги активирам?

Говоря за wordpress...

Моля помагайте спешно ... В чата казаха ,че трябва да си платя за да активирам темата... Може ли линк с безплатни и да ми обясните как да ги активирам?

Че аз да не ти говоря за Долче&Габана!?

Няма какво да плащаш или активираш. Ако визираш розовия шаблон, той е безплатен. Другите са премиум темплейти. Вадиш 79$, плащаш = получаваш.

Вече ти обясних как се активира? Спри да пушиш!

Здравейте Жулиета,

и аз не знам как да постигнете това. Преди всичко имам негативно отношение към програма Skype, а мама ме учила на непознати да не отварям.

Като начало ви предлагам да прочетете тази публикация. Написано е на достъпен език с примери. Седнете, прочете, помислете, повторете упражнението. Кое не ясно или не се получава - напишете подробно обяснение, защото ясновидец е дарба (например, вчера гледах унгарския ясновидец Александър с някаква таблица в ръце и той през екрана на телевизора извършваше контакт с зрителите и им предсказваше розово бъдеще).

Направете си труда да обясните на форума какво се опитвате да направите и до къде стигате. Все някой ще помогне - форумът или неволята.

• Автор

Да разбрах вече как става,но като натисна презареждане си стоят същите теми и не се появява новата... Става ли някой да ми я смени :)?

Това ми намирисва на овчарчето Калитко.

Както и да е. Влизаме в админ-панела > Външен вид > Теми > Избираме тема и в горен десен ъгъл потвърждаваме избора в появилия се прозорец. С това се слага край на избора и четем "Текуща тема" с картинка на избора отдолу. Излизаме на сайта и имаме нова тема.

Може, като споделиш парола и потребителско име на сайта.

Жокер. С програмата Artisteer можеш да генерираш тема по свои вкус съобразно библиотеката. Не са нужни никакви умения. Пример с този тест-сайт. Остава да го напълна с снимки и да подготвя урока, но време не стига.

Още жокер. Гледай този клип и ако дадеш отговор в кого ме припознаваш, ще ти помогна да изградиш сайта.

Това го правя от скука.

А сега, ако ме извиниш ще си направя чай и сложа памуци с спирт в ушите, че се къпах днес в морето и май се увлякох до сини джуки.

както се казва по еврейски - бе-хацлека (успех)!

• 1 година по-късно...

izkusitelna, аз мога да ти помогна по въпроса. За целта ще ми трябват някои данни за твоят сайт и темата, която желаеш да поставиш на сайта си. Като начало ми отговори на следния въпрос: Сайта, за който говорим на твоят компютър ли го хостваш?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.