Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Network.

Featured Replies

Ами значи такъв ми е проблема:

Включвам си LAN кабел за нет и отзад почва да свети което трябва да означава че бачка(зелена светлинка + жълта). Чакам, чакам. НИЩО влизам в Network Conections и гледам там само една- имам инсталирана антенка за Wi-Fi. Няма Връзка за LAN кабел!!! Влизам в Control Panel/Device Manager и кликам на Network Adapters и там си стои само Wi-Fi-я. Та липсват ми драйвери за този порт(за LAN кабел-а) или има някакъв друг проблем??? Чак толкова неразбирам, нищо не съм пипал по компа и за това ще съм ви много благодарен ако ми кажете какъв може да е проблема и дори ако можете да ми кажете как да го опрая.

Благодаря Предварително!!! :)

П.П.

Ако темата ми не е за тук, моля преместете я.

• Автор

ами значи Дънната платка е "FOXCON" а пък за мрежовата карта 10/100 Mbps (сори за мрежовата карта ама там дето го купих на сайта така пише)

ами значи Дънната платка е "FOXCON" а пък за мрежовата карта 10/100 Mbps (сори за мрежовата карта ама там дето го купих на сайта така пише)

Слагай Everest и пращай снимка.

• Автор

И каква точно снимка

Ето снимка на Windows Networks в Everest Ultimate

2347810O.jpg

Отвори Computer, в обща информация,Network,nework adapter...

Ако пак я няма търси из Уиндоус:Network Connections,и виж картата може да е disable,ако е така-двоен клик върху нея и после би трябвало да се вижда...

• Автор

Отвори Computer, в обща информация,Network,nework adapter...

Ако пак я няма търси из Уиндоус:Network Connections,и виж картата може да е disable,ако е така-двоен клик върху нея и после би трябвало да се вижда...

Никъде го няма- нито в Network Adapters нито в Network Conections( ето на снимките Network Conections и Network Adapters)

2347875g.jpg2347876i.jpg

Щракни и Device Manager.

Ако има жълти въпросителни или удивителни цъкай върху плюсчетата пред таях преди да ги снимаш.

И каква точно снимка

Ето снимка на Windows Networks в Everest Ultimate

2347810O.jpg

Както си дал тази снимка, самоче едно стъпало по-надолу - PCI/PhP. Там ще ти пише модела на картата. Другия вариант е още по-надолу в Devices, Windows devices. Там с жълта въпросителна стоят устройствата, които са без драйвъри.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Както си дал тази снимка, самоче едно стъпало по-надолу - PCI/PhP. Там ще ти пише модела на картата. Другия вариант е още по-надолу в Devices, Windows devices. Там с жълта въпросителна стоят устройствата, които са без драйвъри.

nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - LAN Controller (PHY: Broadcom AC131) PCI

това пише.

http://www.foxconnsupport.com/download.aspx?models=en-us0000361&category=C000000001&series=en-us0000007&keywords=&sort=Drivers

Ползвай този линк, набираш модела на Foxconn-а и теглиш драйвърите за дъното. В тях се съдържа и този за лана.

Другия вариант е от тук http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26.html

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.