ами да почна поред :
1. Лесно можете да получите шоколад.- Аз и секс мога с тази лекота да получа.
2. Удоволствието Ви е гарантирано, дори когато шоколадът е омекнал.- Не бих се обзаложил - ади хапни го на улицата размекнат докато вървиш

3. “Ако ме обичаш, ще преглътнеш това” – тази фраза намира истински смисъл при шоколада. - И при секса приятелю има мнооого такива ситуации.
4. По време на шофиране можете спокойно да ядете шоколад. - Като шофирам други неща от секса стават също ( фразата мини на трета и давай спокойно - говорили ти нещо - ако не на пм ще ти обясня какво означава )
5. Шоколадът може да трае толкова, колкото искате. - едва ли би изтраял 10 г.
6. Консумацията на шоколад пред очите на майка Ви е безопасна - Тука ме хвана на тясно и бих казал "Tushe "
7. Шоколадът няма да разсърди, ако го захапете твърде силно. - Някои мои познати също
8. Двама души от един и същи пол могат заедно да ядат шоколад, без да предизвикат нечие негодуване. - в тия дни не мисля така . Модата е друга
9. Думата “обвързване” няма да изплаши шоколада. - и мен не ме плаши .
10. Можете спокойно да ядете шоколад на бюрото си без с това да шокирате колегите. и секс мога да правя на бюрото си - аз съм шефа ( познай с кого ще го направя без да притесня никой и никой освен мадамата под мен да разберат)
11. Можете спокойно да поискате шоколад от непознат без да рискувате шамар.- Явно доста време не си излизал навън - сега би отнесъл шамар именно ако не си поискаш.
12. От яденето на шоколад не остават косми в устата. - Второ "Tushe "
13. При шоколада няма нужда да се преструвате, че Ви е приятно. - Преструването е въпрос на качество и марка ( ако ям марципанен шоколад , ати до мен мляскаш милка - все едно да ч***ш циганка ,а аз някой топ модел )
14. Шоколадът не произвежда малки шоколадчета след 9 месеца.- Да но произвежда гадни пъпки , малко излишни килца и много посещения при зъболекар - определено по-скъпо и видно
15. Шоколад може да се яде през целия месец. - това искам да го видя ( то и секса теоретично може - не говоря дали е приятно , но може
16. Шоколадът няма да ревнува , ако Ви види да ядете друг шоколад. - зависи от гледната точка - някои си умират за тройки и четворки .
17. Лесно се намира хубав шоколад.- какво имаш предвид хубав ( вътрешно или външно )
18. Никога не сте твърде млад или твърде стар за шоколад.-Скоро се чу за дете на 80г, дядо с 20г мадама
19. Яденето на шоколад не държи съседите Ви будни.- Истинския секс не е долно чукане , което е един вид демонстрация само на сила и неопитност.
20. При шоколада размерът е без значение – винаги е приятно. - При качествения секс , също

без да сезасягаш - просто мразя шоколад , но съм луд по секса